Üzenetüket közvetítik a Biden és a Netanjahu kormányoknak a Hamász által elrabolt magyar lányok édesanyja

Home / Single Blog

Bidennek és Netanjahunak üzent a Hamász által elrabolt magyar lányok édesanyja

A Hamász által elrabolt magyar lányok édesanyja, Földi Judit írt egy nyílt levelet Joe Biden amerikai elnöknek és Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnöknek, hogy felhívja figyelmüket a lányaik visszatérésének sürgős fontosságára.

A Magyarországon élő Földi Judit megrendülve és aggódva várja, hogy lányai biztonságban térjenek haza az izraeli-gázai konfliktusban. Az apa nélkül nevelkedő lányok – Renáta, Réka és Dorka – a konfliktus kirobbanása óta vannak a Hamász fogságában, és semmi hír nem érkezett felőlük azóta.

Földi Judit levelében kérleli Biden elnököt és Netanjahut, hogy tegyenek mindent, ami tőlük telik, hogy felgyorsítsák a lányok szabadon engedését. Édesanyaként kétségbeesetten könyörög, hogy hozzanak létre együttműködést az izraeli és az amerikai hatóságok között annak érdekében, hogy a lányokat visszaszerezhessék és biztonságban hazavihessék.

A levelet a magyar női jogvédő szervezetek is támogatják, akik a lányok szabadon bocsátásáért küzdenek. Az eset továbbá nemzetközi figyelmet is kapott, és több országban tüntetésekkel és petíciókkal követelik a lányok szabadon engedését.

Az izraeli-gázai konfliktusban eddig több száz ember vesztette életét, és a feszültség továbbra sem csillapodik. Azonban a két kormány vezetője, Biden és Netanjahu, fontos szereplők a béketárgyalásokban, és határozottan kell fellépniük az ártatlan emberek, mint például a magyar lányok védelmében.

Földi Judit bízik abban, hogy a magyar lányok szabadon engedéséért folytatott küzdelme sikerrel jár, és lányai hamarosan visszatérhetnek hozzá. Közben arra kéri az embereket, hogy ne feledkezzenek meg lányaikról, és tegyenek meg mindent, ami tőlük telik, hogy a lányok épségben hazavihessék őket.

Az eset újra felhívja a figyelmet az izraeli-palesztin konfliktus emberi szenvedésére és a civilek védtelenségére. Reméljük, hogy az elrabolt magyar lányok minél hamarabb megmenekülnek és békés jövőt találhatnak.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!