Napiúj – Külföld – Bécsben már minden készen áll a karácsonyi vásárokra

Home / Single Blog

Az advent időszaka közeledtével Bécsben már minden készen áll a karácsonyi vásárok megnyitására. A legnagyobb osztrák város minden évben elkápráztatja a látogatókat a lenyűgözően díszített standokkal és a hangulatos karácsonyi fényekkel. Idén sem lesz másképp, a város előkészületei már a végéhez közelednek, és hamarosan megnyitják kapuikat az adventi ünnepségek.

A bécsi karácsonyi vásárok hosszú hagyományokra tekintenek vissza, és az egyik legnépszerűbb turistalátványossággá váltak Ausztriában. Minden évben több százezer látogató érkezik a városba, hogy élvezze a csillogó díszeket, az ínycsiklandó étel- és italkínálatot, valamint a kellemes karácsonyi hangulatot.

Az idén is számos vásár várja a látogatókat Bécs számos pontján. A legismertebb azonban a bécsi városközpontban található Rathausplatzon megrendezett karácsonyi vásár. Itt több mint 150 stand kínálja a karácsonyi ajándékokat, kézműves termékeket, hagyományos osztrák ételeket és italokat. A legkisebbek is megtalálhatják a számukra kedvelt szórakozási lehetőségeket, például a hintóval való sétát vagy a vidám karneváli játékokat.

A bécsi karácsonyi vásárok nemcsak vásárlási lehetőséget kínálnak, hanem különböző rendezvényekkel és programokkal is szórakoztatják a látogatókat. Az adventi ünnepkörökhöz kapcsolódó koncertek, kórusok és színházi előadások egész decemberben több helyszínen zajlanak a városban. Az élőzene szerelmesei különösen élvezhetik a tradicionális osztrák karácsonyi dalok és dallamok hangversenyeit.

A bécsi karácsonyi vásárok számos kikapcsolódási lehetőséget kínálnak a látogatóknak. A finom és tartalmas osztrák ételek, mint például a forralt bor, a sült gesztenye, vagy a híres sós sütemény, a pretzel, mindenki számára kellemes ízélményt nyújtanak. Emellett a vásárokon lehetőség van kézműves termékek, karácsonyi díszek és ajándékok vásárlására is. A gazdag kínálatban mindenki megtalálhatja a kedvére valót, legyen szó hagyományos vagy modern stílusú tárgyakról.

Bécs egy igazi karácsonyi paradicsomnak számít az advent időszakában. A látogatók itt megtapasztalhatják az osztrák vendégszeretetet és a karácsonyi előkészületek varázsát. A város fényei, hangja és illata tökéletesen hozzák létre a karácsonyi hangulatot, amit mindenki szívesen megoszt a szeretteivel. Ha még nem jártál Bécsben karácsonykor, idén érdemes ellátogatnod, hogy átélhesd ezt a szemkápráztató élményt.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!