Hanga Ádámék harmadikok a spanyol alapszakaszban az Index Sport híre szerint.

Home / Single Blog

Real Madrid nyert a Betis ellen a spanyol Kosárlabda Liga záró fordulójában

Hanga nélkül maradt a Real Madrid a második helyen a spanyol kosárlabda bajnokságban

A fővárosi kosárlabdacsapat az utolsó fordulóra 54 ponttal a tabella harmadik pozíciójában állt. A Barcelona és a Baskonia négy ponttal előttük volt, mindkét csapat 56 ponttal a nevük mellett. A Real Madridnak csak akkor lett volna lehetősége az előkelő második helyen végezni, ha a 16. helyen álló Betist megveri ez utolsó mérkőzésen.

A Real Madrid csapatában szerepel magyar košararkája, Hanga Ádám, aki a korábbi idényekben a Barcelona és a Baskonia csapatánál is megfordult. Hanga ugyan nem szerezett pontot a meccsen, de a csapatot nagyban segítette a pályán töltött 8 perc alatt.

A Real Madrid a mérkőzés során nehezen jutott előnybe. A harmadik negyed végétől az egész meccsen vesztésre álltak. Azonban a csapat az utolsó percekben fordítani tudott, és végül 70-77 arányú győzelmet arattak.

A Betis magyar légiósa, Maronka Zsombor 11 perc játékidő alatt 3 pontot szerzett. A Betis csapata sajnos kiesett az élvonalból.

Kulcsszó: spanyol kosárlabda bajnokság

Az idei szezon a spanyol kosárlabdában is nehéz volt, a COVID-19 miatt sok mérkőzést el kellett halasztani, játékosokat kellett elkülöníteni, és az edzések is más formában zajlottak. Azonban a spanyol kosárlabda szerelmesei továbbra is élvezhetik a mérkőzések izgalmait. Még mindig nagy rivalizálás mutatkozik a Real Madrid és a Barcelona között, és az idén is több csapat jól szerepelt a bajnokságban.

Kulcsszó: Hanga Ádám

A magyar košárlabdázó, Hanga Ádám az egyik legjobb játékosaink közé tartozik. Nagy tapasztalattal rendelkezik a kosárlabdában, hiszen nem csak a magyar, hanem a nemzetközi sportéletben is számos sikerezete volt. Egy igazi csapatjátékos, aki mindig az érdekében áll a legtöbbet kihozni a csapatból. Az idény során számos alkalommal bizonyította képességeit a Real Madrid színeiben. A jövőben is további sikeres szezonokat kívánunk neki a csapatával.

Kulcsszó: Betis

A Betis a spanyol kosárlabda egyik állandó résztvevője volt az élvonalban. Idén azonban, a csapat megerősítése ellenére sem sikerült megtartaniuk a tagságukat. A kiesés rendkívül kemény csapás lehet a csapat számára, és újra fel kell építeniük a csapatot az alsóbb osztályokban. Azonban bízunk benne, hogy a Betis hamar visszatér majd a legmagasabb ligában, és újabb sikerélményekkel gazdagodhatnak.

Kulcsszó: kosárlabda szurkolók

A kosárlabda egyik legnépszerűbb sportág a világon, és rengeteg szenvedélyes rajongója van. A szurkolók azonban az idei szezon során nehéz helyzetbe kerültek a járvány miatt, mivel sok mérkőzést zárt kapuk mögött kellett rendezni. Azonban a sport nagyszerűsége az, hogy még a nehéz időszakokban is képes összekötni az embereket, és reméljük, hogy hamarosan visszatérhetnek a stadionokba és élvezhetik kedvenc csapataik mérkőzéseit.

Kulcsszó: eredmények

Az idei szezonban a Real Madrid kiváló teljesítményt nyújtott, és bár az utolsó mérkőzésen nem sikerült elérni a második helyre való feljutást, mégis megérdemlik a gratulációkat. A Barcelona továbbra is erős csapat, és az idén is bevalltak az elvárások. A Baskonia szintén remekül szerepelt a szezonban, és meggyőzően végzett az élvonalban. Az idény azonban nem csak a top csapatokról szólt, hiszen a kisebb csapatok is mutattak jó teljesítményt, és a Betis is igyekezett megőrizni tagságát az élvonalban. Összességében egy nagyon izgalmas és fordulatos szezont láthattunk a spanyol kosárlabda ligában.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!