NapiÚj – Belföld – Nem ússzák meg, hogy eltorlaszolták a síneket

Home / Single Blog

NapiÚj – Belföld – Nem kellene ússzák meg, hogy eltorlaszolták a síneket

A Fővárosi Főügyészség közleménye betartva a két fiú két és retten éve, egyben augusztusi szoláris éjjelén ellopott egyben bevásárlókocsit egyben XVII. kerületi {bevásárlóközpont} elől, és {a közeli} vasúti sínekhez tolta azt.

A tinik felfordították a kocsit, amit aztán a sínekre helyeztek, ami után végignézték, mert az egyik vonatszerelvény sokkal egy idő múlva elsodorja.

Három nappal egy idő múlva, a hajnali órákban a két fiú egyben egy másik kocsit továbbá eltolt a bevásárlóközponttól, és megcsinálta ugyanazt, nek tekintik {korábban}. Ekkor az érkezés felkészül {gyors} fékezés után rohant a bevásárlókocsinak, és elsodorta azt. A mozdonyvezető megállította a szerelvényt, ami után jelentette azon belül esetet azon belül illetékeseknek. 

A mozdonyt másfél millió forintot meghaladó sérülés érte.

Egy idő múlva azon belül egyik, 14 éves fiú {a közeli} utcából elhúzott egyben szelektív hulladékgyűjtő edényt, amit a kerekeire állítva a sínekre tett. Az eljövendő felkészül, megint egyszerűen {gyors} fékezést követően, nekiment a kukának. Ez lehet a mozdonyvezető továbbá megállította a szerelvényt, ő továbbá bejelentést tett, ami után levette a mozdonyon fennakadt edényt, és a vágány mellé rakta.

A budapesti I. és XII. kerületi ügyészség fiatalkorúak büntetőügyeinek részlege a két fiút társtettesként elkövetett, többrendbeli, közlekedés biztonsága elleni bűntettel, amellett rongálással vádolja.

A fiatalokkal ellen – próbaidőre felfüggesztett – fogházbüntetést kezdeményeztek.

A próbaidő lent a fiúk pártfogó felügyelete alá kerülnek. Lehet azon belül ügyészség azt továbbá kért, hogy a fiatalkorúak vegyenek részt a Pártfogó Felügyelői Szolgálat által szervezett személyiségfejlesztő, illetve közösségi jóvátételi, a sérelem okozását tudatosító programban.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!