NapiÚj – Kultúr – Van élet a VOLT Fesztivál után

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Lehet élet a VOLT Verseny után

Emlékszem, Sopronban temérdek élménnyel gazdagodtunk időben. A VOLT Verseny rengetegünk számára meghatározó élményként maradt meg, ahogy már hónapokkal {korábban} készültünk, néztük a fellépőket, vadásztuk a nagyon jó sátrat mindkettő a legjobb szálláshelyet. Ez az érzék csak nincs múlik el hamar, sem bennünk, Sopronba látogatókban, sem a Sopronban élőkben, hiába zárult jobbra le egyben időszak 2022-ben azon belül döntő VOLT-tal.

A verseny szervezői, a városvezetés, a honos főiskola mégsem törődött bele, hogy egy dolog, hoz vezet megmozgatta Sopron életét éveken alakított, hint {nélkül} eltűnjön. Akartak valamit, hoz vezet összehozza a helyieket, odacsábítja a vendégeket, azonban mégsem a VOLT Verseny utáni pótlás, de emellett egy dolog új, egy dolog teljesen más.

Ehhez kellett új dátum, új program, új perspektíva, semmi sem maradt pontosan ugyanaz, csupán a hely, és a szándék, hogy összehozzák azon belül embereket a bölcsészet által. A SopronFestet április 27-én nyitják meg, mikor Horváth Charlie város főterén, amellett egyben rendhagyó dj-szett a Tűztoronyból rezgeti meg a talapzatot.

Ezt követően három napon alakított, 28–30-ig váltják {egymást} a kiállítások – úgymint Kiss Tibor, Weiler Péter, Lobenwin Tamás mindkettő a Főfoto Galéria tárlatai –, gasztroesemények – nek tekintik Rácz Jenő ünnepi műsora – és élő műsorok, {ahol} olyan előadókat nézhetnek meg a Sopronba nyaralók, nek tekintik Azahriah, Beton.Hofi, Bohemian Betyars, Élettelen Készpénz, Majka, Margaret Island, a Quimby mindkettő a Tankcsapda.

Kirándulások, kiállítások, városnézések, irodalmi és színházi alkalmak lehet helyet kapnak a SopronFest felhozatalában, amire a szervezők jelen pillanatban valójában nek tekintik „urbán verseny” hivatkoznak. Ezzel {kapcsolatban} beszéltünk Sopron metropolisz polgármesterével, Farkas Cipriánnal, a Soproni Főiskola rektorával, dr. Fábián Attila Gáborral, amellett a verseny egyik alapítójával, aki harminc évvel a múltban útjára indította a VOLT Fesztivált, Lobenwein Norberttel.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!