NapiÚj – Kultúr – Lelkes gasztroőrülteket várnak vacsorára az Onyx Műhelyben március 28-án

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Fanatikus gasztroőrülteket jósolnak koktélpartira azon belül Onyx Műhelyben március 28-án

Azon belül Onyx étterem egy dolog méltányosan újat bevezetett a főváros életébe, amit azon belül NapiÚj továbbá nyomon követett. Ennek azon belül átalakulási folyamatnak egy modernebb mérföldkövéhez érkeztünk most el: megszületett a Metropolisz konceptuális menü, melyik esetleg nagyvárosi utazásra invitál egyben nyaraló szemüvegén után. Mindez egyben soha nem szabad újra csak nem térő lehetőséggel párosul, keresik azokat a vállalkozó szellemű kóstolókat, azok végigeszik a menüsort és elmondják róla a véleményüket.

Mit továbbá szándékozni a gasztronómiában a város lét, hogyan építhető helyezett rá olyan élmény, menüsor, amelynek a neve: Metropolisz. {Izgalmas} nehézség ez az, amelynek a megválaszolására mindannyian kíváncsiak {vagyunk}, és 32 {szerencsés} vendégnek most lehetősége nyílik arra, hogy megnézze, mi számos, megkóstolja ezt a menüsort.

És ha már megkóstolta, azon belül Onyx Alkotói Csoport azt akar, ha a véleményét továbbá elmondaná.

Mindannyian emlékszünk a L’ecsó című animációs filmre, amelyben tanúi lehettünk, {milyen} kemény egyben kíméletlen étteremkritikus kedvében járni. Mindkettő ott a Azonban {kik} {azok} a Lumnitzer nővérek? című magyar {film}, amelyben két titokzatos ítész járja a várost, és csak nem rejtik véka alá a véleményüket, azonban azon belül Indexen továbbá visszatérően közli vitriolos meglátásait Pierre, a gasztroesztéta.

Ha bármely személy akar kipróbálni, {milyen} egyben étteremkritikus bőrébe bújni és megosztani azon belül étkezéshez {kapcsolódó} élményeit, annak most {itt} a soha nem szabad újra csak nem térő esemény. Azon belül Onyx Alkotói Csoport valóra váltja ezt azon belül álmot: 32 {szerencsés} vendéget invitálnak, hogy csatlakozzanak hozzájuk egy éjszakára, és kendőzetlenül osszák meg velük véleményüket.

Mi teszi azon belül étkezést emlékezetessé?

S ha mindez csak nem bőséges, a tagok egyben tudományos kutatásnak továbbá a részesei gyakran azok, a lakoma moderátora ugyanis food design kutató. Merkl Márta a Budapesti Corvinus Főiskola Gazdálkodástani Doktori Iskolájában, a Reklám és marketing- és Designkommunikáció Tanszékéhez kapcsolódóan {végzett} doktori kutatásának részeként faggatja ami után azokat azon belül önképző gasztroőrülteket és fanatikus gourmet-kat, azok részt vesznek a vacsorán. Többek {között} ezekre a kérdésekre keresi a dönt: Mi azon belül étkezés? Miért csak nem bőséges, ha alig van szépen lakunk? Mi teszi azon belül étkezést emlékezetes élménnyé?

Azon belül élménykutatás során két {egymást} követő {ingyenes} koktélpartira és azon belül ezzel összekötött csoportos beszélgetésre várják tehát a vendégeket azon belül Onyx Műhely tizenhat fős asztalához. A kiválasztottakat azon belül éjszaka folyamán a nagyvárosi élet kontrasztosságát kiállítás Metropolisz menüsoruk étkezési élményéről kérdezik, hogy azon belül egymásra reflektáló párbeszéd át a barátok oldaláról nézve

minél többet tudhassanak meg – a sajátjuk magukról.

Azonban mi továbbá azon belül a food design? Csak nincs egy dolog hangzatos humbug, amit a világ {legegyszerűbb} dolgához, azon belül étkezéshez kitaláltak? Csak nincs arról megkaphattad kifejezés, hogy a fotózáshoz lakkal és borotvahabbal „turbózzák helyezett” azon belül ételeket, hogy jobban mutassanak? Nos, a kérdésre magunk továbbá megadhatjuk a dönt, ha belegondolunk, {milyen} jóleső érzék a nagymama csipketerítőjén kavargatni egyben csésze kávét ezüstkanállal, mindkettő egyben baráti találkozón látni a rendesen terített asztalt a gondos részletekkel, kitalálni, hogy vártak ránk, és elmerülni a beszélgetésben.

Nagyvárosi élmény

Food designnak hívjuk tehát – immár tudományosabban megfogalmazva – azon belül {ételek és italok} megtervezést, azonban ide tartozik mindaz azon belül műszer, ház, alkalom és szolgáltatás, hoz vezet azon belül étkezéshez mindkettő azon belül ételhez tartozik. Azon belül Onyx Alkotói Csoport filozófiája a kezdetektől a gasztronómia, a műalkotás, a tudomány és a fenntarthatóság ötvözésén alapszik, amelynek természetes egy része a food design továbbá. Merkl Márta azon belül Onyx Műhely megnyitása óta megfigyelések, vendég-visszajelzések, illetve most a fókuszcsoportos interjúk során vizsgálja, hogy mi az szerepe azon belül étkezési élményeinkben azon belül interaktivitásnak és a történetmesélésnek. A {választott} kritikusok visszajelzései alapján ezeket azon belül értékeléseket utóbb tudatosan szeretnék befoglalni a Metropolisz-élményükbe.

A Metropolisz-élmény nagy valószínűséggel {mindenkinek} teljesen más, ha azon belül idén 150 éves Budapestre feltesz,

hiszen a menü neve a fővárosunkra mutat. Budapest a pörgős bulinegyed és a budai Gesztenyés-kert, a közelmúlt Magyar Zene Háza és a Budai Előre, a fürdők csöndje és azon belül uszodák zaja. A kürtöskalács illata egyben zsúfolt metróaluljáróban, a Dunán ringatózó hajók látványa, a neonfények ébredése naplemente után. Most már alig van azon belül a nehézség, mindezt megfelelő úthoz „megenni”, {milyen} ételekben ölt testet a nagyvárosi élmény? Ha felidézzük a piacokon kínált zöldek és gyümölcsök illatát mindkettő a hentespultok, fűszeresek kínálatát, már kevésbé nehéz dolgunk megkaphattad, és a Duna továbbá rejt még halakat.

A váróteremmé alakult Onyx-térben, a Műhely közösségi asztalánál egyben elképzelt túrázás át a város lét kontrasztjainak nagyszerű dolog elevenedik meg azon belül ételekben, azon belül italokban és a tálalóeszközökben továbbá. Azon belül Onyx Alkotói csoport tavaly óta eljegyzett a legújabb konceptuális menüsoron, amelyet a nagyvárosi élet inspirált és Pest megyei alapanyagokból készült. „Budapest ízeihez” azon belül alapanyagok Budapestről és vonzáskörzetéből származnak, még azon belül alkoholos {italok} továbbá.

A menüsorban olyan étek szerepelnek, nek tekintik Csicsergés, Hazaút, Megérkezés, Lakás és Csikorgás, melyeket Góg Angéla, azon belül Alkotói Csoport művészeti vezetője szándékos. A menü tervezése át a alapvető faszta a fenntarthatóság {volt}, csak nem akaratlan, hogy tavaly tapasztalatlan Michelin-csillagot megszerzett azon belül étterem.

Várják a jelentkezőket!

Önnek mit szándékozni a nagyvárosi gasztroélmény? A jelentkezéshez csupán ezt a pár perces kérdőívet kell lenni kitölteni, amelyben a vendéglátók többek {között} intézkedni továbbá kíváncsiak, azonban azt továbbá megkérdezik, mi {volt} a legkülönlegesebb étkezés, amelyet valaha elfogyasztott.

A jelentkezéseket március 18. éjfélig kell lenni elküldeni. Ezúttal konkrét személy tagok mindkettő vacsorapartnerek jelentkezését várják, három mindkettő számos fős társaságot csak nem megteszik fogadni, {és minden} jelentkezőre egyénileg kérdőívet kell lenni kitölteni. Azon belül eseményen tagok azon belül Onyx Műhely vendégei, vagyis csak nem kell lenni érte fizetniük. A elemzés és a lakoma nyelve magyar. A lakoma azon belül Onyx Műhely és a Budapesti Corvinus Egyetemen folyó doktori elemzés közös eseménye: a beszélgetésről hangfelvétel {készül}, és a kutatásban való anonim részvételről nyilatkozatot kell lenni aláírni. Ilyen jellegű eseményre, illetve kutatásra csak nem ez rendkívül találtunk példát e bolygón.

A barátok tehát helyet foglalnak azon belül testreszabott, nagy műhelyasztalnál, illeti tekintettel a vendégtér szíve,

és amit mindenkinek éjszaka 16 látogató ül kerek. A vacsoraestek során azon belül egymástól sőt ülő idegenekből ismerősök válnak, {miközben} testközelből láthatják a konyhasziget körüli pillanatokat, a főzési folyamatokat mindkettő a tálalást. Azonban fölmehetnek a gasztronómiai könyvtárba továbbá, ahova csigalépcsőn eredményekhez vezet azon belül eszköz, s ahonnan rálátni az egészed Műhelyre, {miközben} azon belül Onyx Alkotói Csoport egyik tagja szervírozza a menüsor fogásait.

A elemzés a Budapesti Corvinus Főiskola Gazdálkodástani Doktori Iskolájának, a Reklám és marketing- és Designkommunikáció Tanszékének, amellett azon belül Innovációs és Technológiai Minisztérium által elindított Kooperatív Doktori Programnak mivel jött ide létre, amelyet a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Elsődleges finanszíroz.

Ez lehet a szponzorált szerkesztőségi tartalmi anyag a Gerbeaud Gasztronómia Kft. közreműködésével jött ide létre.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!