NapiÚj – Tech-Tudomány – Döntött Zuckerberg: már a héten érkezik a fizetős Facebook

Home / Single Blog

NapiÚj – Tech-Tudomány – Kiválasztva Zuckerberg: már a héten érkezik a fizetős Fb

A Meta a fizetős, ellenőrzött profilok bevezetését teszteli az Instagramon és a Facebookon. A verifikált profilokért hónapról hónapra 11,99 {dollárt} (4300 forintot) kell lenni fizetni a weben és hónapról hónapra 14,99 {dollárt} (5400 forintot) mobilon. Azon belül Instagramon Mark Zuckerberg vezérigazgató bevezették, hogy a „Meta Verified” osztály a vevők számára ellenőrzött jelvényt, magasabb láthatóságot garancia a platformokon, kiemelt ügyfélszolgálatot és egyebeket. A funkciót ezen a héten Ausztráliában és Új-Zélandon vezetik aktivál, és „gyorsan” {további} országokba továbbá megérkezik − írta meg a The Verge

Ezen a héten {kezdjük} bevezetni a Meta Verifiedet − egyben olyan előfizetéses szolgáltatást, melyik esetleg engedélyezi, hogy hivatalos igazolvánnyal hitelesítsd a fiókodat, kék jelvényt kapj, további védelmet kapj a magukat neked kiadni buzgó fiókokkal ellen, és közvetlen hozzáférést kapj azon belül ügyfélszolgálathoz. Ez az a legújabb működik a hitelesség és a védelem növeléséről szól szolgáltatásainkban

− írta Zuckerberg.

A Meta Verified regisztrációhoz a felhasználónak szükség van felelnie a minimális aktivitási követelményeknek, minimum 18 évesnek kell lenni, és aktivál kell lenni nyújtania egyben olyan hatósági igazolványt, melyik esetleg megegyezik a Facebookon mindkettő Instagramon szereplő nevével és fényképével. A legújabb javaslat kapcsolódó Elon Musk hónapról hónapra 8 dolláros Twitter Blue változatához, azonban az Meta híres, hogy csak nem meg fog {változtatni} azokon a fiókokon, amelyeket a szervezet korábbi követelményei alapján hitelesítettek.

A hónap kezdetben bukkantak helyezett a pletykák

Lehet is a szolgáltatásra feliratkozó vevők egyedi matricákat kapnak a Mesék és a Reel-videók számára, és 30 naponként sok {ingyenes} csillagot továbbá kapnak, vagyis azt a digitális valutát, amellyel a Facebookon azon belül alkotóknak talán borravalót ajándékozni. A Meta megjegyzi, az a vállalatok közbeeső időben csak nem igényelhetnek Meta Verified jelvényt, és lehet, hogy nem lesz változtatni a profilnevet, felhasználónevet, születésnapot mindkettő profilképet anélkül, hogy {ne} kell még egyszer végigmenni azon belül ellenőrzési folyamaton.

Minden alkalommal a szolgáltatás ezen a héten kezd ki Ausztráliában és Új-Zélandon, a szolgáltatás ára 19,99 ausztrál zöldhátú lehet a weben és 24,99 mobilon, illetve 23,99 új-zélandi zöldhátú a weben és 29,99 zöldhátú mobilon. A nagyobb érték iOS-en és Androidon nagy valószínűséggel azon belül Apple és a Google által azon belül alkalmazáson belüli vásárlások után felszámított díj ellensúlyozására szolgál.

A szolgáltatásról szóló pletykák először a hónap kezdetben bukkantak helyezett, bármikor, amikor a TechCrunch azt jelenti megosztotta azon belül Instagram forráskódjában fekszik, fizetős verifikációra kapcsolódó utalásokat. Matt Navarra közösségi média-tanácsadó egy idő múlva egyben képernyőfotót posztolt, hoz vezet úgy tűnik, hogy olyan, nek tekintik azon belül Instagram ausztrál mindkettő új-zélandi verziójának támogató oldala a fizetett ellenőrzéshez.

Kemény {figyelmen kívül hagyni} a párhuzamot a Meta Verified és a Twitter Blue {között}, amelyet Musk hónapokkal a múltban indított még egyszer. Úgy tűnik, mintha azonban, hogy a Meta egyben rövid idő komolyabban veszi a fiókok hitelességét, mivel továbbra továbbá megköveteli a felhasználóktól azon belül arcképes igazolványok benyújtását (ez az {korábban} a Twitter esetében is így volt), és láthatólag {további} biztosítékokat megengedi magának a úgy tesz, mintha fiókok felé, {bár} közbeeső időben még csak nem megismerni, hogy mik {lesznek} ezek. Nagy valószínűséggel a lépés csak nem fogja a úgy tesz, mintha ellenőrzött fiókok áradatát okozni, nek tekintik ahogyan tavaly a Twitternél továbbá elmúlt. 

(Borítókép: Mark Zuckerberg. Fénykép: Paul Morris / Bloomberg / Getty Images Hungary)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!