Így tartsd tisztán a kerámia főzőlapot

Home / Single Blog

Még a leggyakorlottabb háziasszonyokkal továbbileg is megtörténik, hogy kifut azon belül étkezés. Ha pedig nem lesz takarítjuk egészen lefelé rögtön, máris nyomot hagy a főzőlapon. Eláruljuk azon belül szüntelenül izzó kerámia főzőlap titkát.

Egyre több népszerűbb a háztartásokban a kerámia főzőlap. Ez az nem lesz továbbileg is meglepetés, hiszen sokkal kényelmesebb, csak mint a hagyományos gáztűzhely. Első blikkre azt gondolná azon belül ember, hogy ameddig könnyű használata, annyira egyszerű a csak tartása továbbileg is, ám nagyon jó, ha óvatosak {vagyunk}. függetlenül, mit használunk a kerámia főzőlap takarítására akár nem egy még nagyobb főzés után.

A titka az rendszeresség

Minél makacsabb egyben folt, annál keményebb lehet eltávolítani azt, ilyen módra főzés után gyakran van szánjunk sok percet a tisztítására. Amellett, hogy sokkal egyszerűbb lehet eltávolítani a szennyeződéseket, nem lesz égnek rá {a következő} főzés során.

Az 2 azon belül egyben

A szivacs dörzsis részével {ne} tisztítsuk a felületet, eredményeként jól van összekarcolja a kerámiát. Használjunk elég kétoldalú mikroszálas szivacsot, melynek érdes oldala eltávolítja azon belül odaégett lerakódásokat, miközben a gyengéd oldala felveszi a szennyeződést és zsírt.

Dörzsölés helyettesítőként

A rászáradt ételmaradékokat egyben speciális üvegkerámiához való kaparóval távolítsuk el. Állítsuk teljes élével a főzőlapra körülbelül 40 fokos szögben, ami után csúsztassuk {végig} a pengét a felületen.

Permetezzük a felületre

Ha meggyűlik a bajunk a főzőlapra égett zsiradékkal, permetezzünk kerámiafelületre elfogadható {hideg} zsíroldót a felületre. Várjunk 2-3 percig, ami után töröljük egészen lefelé vizes ruhával. A zsír feloldódik és a kaparóval eltávolíthatjuk a többi szennyeződést.

{Viszlát}, vízkő!

Ha nem lesz akarnánk pengével kapargatni a főzőlapot, használhatunk természetesebb módszert: melegítsük helyezett langyosra a főzőlapot, és permetezzünk a felületre ecetet. Hagyjuk szembenézni sok percig, ami után töröljük szárazra. Ez az a taktika {segít} a vízkő eltávolításában továbbileg is.

Láthatatlan védőréteg

Ha elég a bolti szerekben bízunk, bőven felfedezünk e célra szolgáló tisztítószereket. Előnyük, hogy ápoló védőréteget közvetítenek létre a főzőlapon, ilyen módra megakadályozzák a szennyeződések megtapadását, és a későbbi tisztítás még könnyebbé változik.

Csíkmentes ragyogás

Ha a tisztítás után csíkos, apró szivárvány foltok maradnak tovább a főzőlapon, permetezzünk a felületre alkoholtartalmú ablaktisztító folyadékot, és száraz ruhával eközben töröljük, ameddig a csíkosodás eltűnik.

Felpattogzik a bevonat

Arra gyakran van ügyeljünk, hogy a kiömlött cukor mindkettő a só {ne} égjen rá a közelmúlt főzőlapra. Azon belül égés által a padló jól van felpattogzik, ez az pedig károsítja mindent.

Válasz a karcok felé

Azon belül apró sérüléseket fogkrémmel mindkettő víz és szódabikarbóna keverékéből készített sűrű pasztával el valószínűleg így lesz tüntetni, azonban ezek a saját készítésű praktikák a mélyebb karcokra nem lesz jelentenek megoldást.

A pontra nagyon jó a fogpiszkáló?

Egyszer nem lesz fáj egyben fogpiszkálóval kikaparni azon belül üveglap alá bekerült szennyeződéseket, azonban ügyeljünk arra, hogy a főzőlapot alulról megtámasztó gumi {ne} sérüljön. Ha a főzőlap nem lenne a pulthoz rögzítve, könnyedén kibillenthetjük, ilyen módra még kevésbé bonyolult eltávolítani azon belül alá került szennyeződést.

Ajánljuk még:

!function (f, b, e, v, n, t, s) {
if (f.fbq) return;
n = f.fbq = function () {
n.callMethod ?
n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments)
};
if (!f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n;
n.loaded = !0;
n.version = „2.0”;
n.queue = [];
t = b.createElement(e);
t.async = !0;
t.src = v;
s = b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t, s)
}(window,
document, „script”, „//connect.facebook.net/en_US/fbevents.js”);

fbq(„init”, „1637596699829896”);
fbq(„track”, „PageView”);

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!