NapiÚj – Kultúr – Megszakadtunk a röhögéstől, olyan vicces a Netflix új vígjátéksorozata

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Megszakadtunk a röhögéstől, olyan humoros a Netflix új vígjátéksorozata

Sűrűn panaszkodunk {bár} a dráma műfaja dübörög vannak a tévéiparban, olyan szitkomokból, amelyeken úgy őszintén nagyon jó ízűeket valószínűleg így lesz nevetni, nem kellett volna túlkínálat. Pedig annak idején, legalábbis a brutális nézettségi adataikból kiindulva, igenis {volt} rájuk kereslet. Nem kellene alig van azon belül egymással civakodó családtagokról szóló produkciókra, nek tekintik példányként azon belül Egyben rém rendes háztartás és a Kaliforniába jöttem, de emellett a szedett-vedett baráti társaságokra koncentráló alkotásokra továbbá, ez az utóbbiak közül kiemelnénk a lehet idehaza nem kellene annyira azonosított, azonban jó Freaks & Geekst, a Communityt, és természetesen azon belül olyan mainstream tételek eltekintve sem valószínűleg így lesz {elmenni} kifejezés {nélkül}, csak mint a Jóbarátok, azon belül Ilyen módra jártam anyátokkal és azon belül Agymenők.

Azon belül {Azok} a 70-es évek show, mely a yankee FOX-csatornán 1998-tól 2006-ig futott, és azon belül teljes 8 évada lent 200 epizódot ért meg, tulajdonképpen a családi és a haverkodós szitkomok legnagyobb aspektusait keverte össze, és egyben {hat} főből álló tinicsapatot állított a középpontjába, azok egyben wisconsini kisvárosban, Point Place-ben tengették hétköznapjaikat, a Star Wars-imádó, és tipikus jófiú Eric Forman (Topher Grace) pincéjében lógva. A szereplőgárda mostanra világsztároknak számító színészeket indított el a pályájukon, példaként Ashton Kutchert, aki {itt} egyben őrültnek szépfiút előadta, Mila Kunist, aki a Jackie nevű lenyűgöző naivát alakította, azonban az balhéi ellenére Danny Masterson továbbá masszív névvé nőtte ki az magát, és Laura Prepont továbbá {itt} láttuk először brillírozni, még jóval azon belül Orange továbbá the New Black korábban mint.

A szitkom mostanra kábé legendának támaszkod, még úgy továbbá, hogy idehaza alig van azon belül őszintén vájtfülűek ismerik. Jelentős pozitívum tehát, hogy {bár} a széria feltámasztása azoknak meg fog legjobban tetszeni, azok látták a 70-es években játszódó elődöt, a Netflixen január 19-én bevezetett {Azok} a 90-es évek show önmagában továbbá megállja a helyét.

Azon belül alkalmak kiindulópontja ez életbevágóan fontos kapcsolódó, nek tekintik azon belül hiteles szériában, Leia Forman (Callie Haverda), akit apja, Eric nem kellene megdöbbentő módon Leia Organáról nevezett el, nyaralni érkezik a nagyszüleihez Wisconsinba. A szülők nem kellene változtak csak túl ők sok, ahhoz összehasonlítva, bármikor, amikor utoljára láttuk őket: Red (Kurtwood Smith) még általában azért kel helyezett reggelente, hogy nagyokat zsörtölődjön mindenen, miközben neje, Kitty (Debra Jo Rupp) a türelmes tündérkeresztanya, aki mosolyogva csitítgatja őrjöngő urát.

Leia, {bár} azon belül apjához egyformán nagy kockázatos, és nem kellene csak túl jók a szociális készségei, mindazonáltal nagyon jó helyre felfedezel abban a biztos pincében.

Merthogy a szomszéd kölykök, köztük a rebellis Gwen (Ashley Aufderheide), egyed szexualitásához azon belül akkori korszellemhez összehasonlítva meglepően pimaszul hozzáálló, homoszexuális Ozzie (Reyn Doi), a fafejű Nate (Maxwell Acee Donovan) és csinos barátnője, Nikki (Sam Morelos) lelkesen barátkozni kezdenek együtt vele. Ja, és természetesen {ne} feledkezzünk el Michael és Jackie fiáról, Jayről (Mace Coronel) sem, aki biztos tekintetben {tiszta} Ashton Kutcher.

Az óriási klasszikusok feltámasztása általában káros, azonban boldogan a forgatókönyvírók ezúttal megerőltették magukat, és azon belül {Azok} a 90-es évek show poénjai meglepően szépen ülnek. El továbbá felejtettük már, hogy mennyire szeretjük azon belül {itt} továbbá használt pörgős egysorosokat, amelyekkel a karakterek ütik {egymást} verbálisan. A tinédzser szereplőgárdát, a tiniket azon belül eleinte kemény megszokni, azonban ahogy halad idő előtt azon belül évad, melyből eközben 5 részt {láttunk}, úgy hölgynek a szívünkhöz.

Továbbá a tranzíciót megkönnyíti, hogy azon belül {Azok} a 70-es évek show {ismerős} arcai szinte következetesen fogják a kezünket. {Itt} gondolunk elsősorban a nagyszülőkre, azok mindenkinek jelenetükben villognak, azonban azon belül anyasorozat {legnagyobb} sztárjai továbbá hosszabb-rövidebb ideig vendégszerepelnek. Persze, Ashton Kutcher, Mila Kunis, Topher Grace, és Laura Prepon továbbá, a még általában megfelelő kangörcsös Fezt alakító Wilmer Valderrama pedig összesen jelentős sztoriszálat szerezni: a piperkőc srácból menő fodrász fordult – és az utóbbi tényen már önmagában megszakadtunk a röhögéstől.

Minden esetre továbbá jókat valószínűleg így lesz nevetgélni a sorozaton, melyik esetleg picit visszahozza a alap szitkomok korát. Igaz, alig van 10 elem erejéig, azonban azon belül oldschool sorozatrajongóknak meg {vagyunk} győződve, hogy minimum annyira szépen meg fog esni mindez, nek tekintik nekünk. Különösen {azoknak, akik} szerették és nézték azon belül {Azok} a 70-es évek show-t.

A kalandok, amelyekbe a serdülők belekeverednek, nem kellene annyira érdekfeszítőek azonban, és nem kellene váltják meg a világot. Lehet {itt} mindenkinek, füvezés, sörvedelés és közös Szabadítsátok ki az Willyt!-nézés. Sőt, a nosztalgiafaktor, ide értve a tékába járást, megszépíti a dolgokat, azonban az történet komplexitását tekintve azon belül összkép számunkra nem kellene annyira építő. Továbbá Leia és lehet Jay kivételével a többiek képtelenek az óriási elődök által hagyott űrt akár nem alig van minimálisan betölteni azon belül eleinte. A állapot utóbb javul, azonban az castingosok végezhettek volna néhány fokkal a legjobb munkát.

Azon belül {Azok} a 90-es évek show a könnyű sorozatok {között} egyben üde {színfolt}, mely nem kellene erőltet ránk csak túl inkább sokat nosztalgiát, ilyen módra a elavult szereplőkre építő jelenetek, és beszólások ebből kifolyólag ez életbevágóan fontos szépen működnek. Red és Kitty párosa gyakran ellopja a show-t a legújabb arcok elől, azok {bár} azon belül eleinte némiképp szenvednek, azonban közben nagyon jó kis kémia, és kapcsolatrendszer alakul ki az közöttük. Nem kellene mondanánk, hogy bármelyiküknek továbbá esélyük megkaphattad, hogy a legújabb Ashton Kutcherré mindkettő Mila Kunisszá váljanak, azonban korrekt, amit letesznek azon belül asztalra. A humor, {bár} néhol bárgyú, megmosolyogtat, sőt… hangosan meg továbbá nevettet. Hát, kell lenni ennél számos, bármikor, amikor szitkomot néz azon belül ember? Szerintünk nem kellene.

Amennyiben a Netflix úgy választ, hogy új évadot rendel aktivál azon belül {Azok} a 90-es évek show-ból, néhány perc sem leszünk mérgesek. Könnyen elnézegetnénk ezt a sorozatot 3-4 évadon után, sok bőven megkaphattad benne.

7,5/10

Azon belül {Azok} a 90-es évek show szinkronnal és magyar felirattal ajánlják a Netflixen.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!