NapiÚj – Tech-Tudomány – Új márkát jelentett be az autópiacra belépő Sony

Home / Single Blog

NapiÚj – Tech-Tudomány – Új márkát jelentett aktivál azon belül autópiacra bejutni Sony

A márkanév leleplezése sőt a cégek egy vadonatúj prototípust továbbileg is bemutattak Las Vegasban, melyik esetleg egyben készülő szériamodell előfutára. Azon belül előrendelések a tervek együtt 2025 első felében kezdődnek, azon belül bruttó értékesítés pedig még ugyanabban azon belül évben megkezdődhet.

A cégek bocsátkoztak elég kicsit konkrétumba, azonban elmondták, hogy azon belül Afeela nevet azért választották, eredményeként azon belül szerintük kifejezi a Sony Honda Mobility által figyelembe veszi vett mobilitási élmény középpontjában álló „életérzést”.

A prototípus áramvonalas dizájnnal rendelkezik, és sokkal meglehetősen tűnik sorozatgyártásra késznek, csak mint a három évvel a múltban ajánlott Vision-S ötlet. {Az autó} nagyobb mint 40 érzékelővel lehet {felszerelve}, hogy utat találni a minél emelkedett szintű önvezető képességre. Számos képzett továbbileg is megjegyezte, hogy azon belül Afeela prototípus úgy tekintettek ki az, nek tekintik egyben Porsche 911 és a Lucid Air {keveréke}.

A legújabb autómárka teljesen más prémium autógyártókkal, illusztrációként a Mercedes-Benzzel, a BMW-vel, a Volvóval és azon belül Audival kívánja felvenni a versenyt – írja a The Verge.

A Sony tanácsolt, hogy a kocsihoz nyújtott szoftverével várhatóan előfizetéses szolgáltatásokat ajándék ami után, ilyen módra a autó tulajdonosainak nagy valószínűséggel hónapról hónapra díjat kell lenni ami után fizetniük biztos szolgáltatások eléréséhez.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!