NapiÚj – Kultúr – Ezek voltak olvasóink kedvenc sorozatai 2022-ben

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Ezek {voltak} olvasóink {kedvenc} sorozatai 2022-ben

A koronavírus-járvány miatti leállások és csúszások azon belül idei évet már egyben fokkal kevésbé érintették a tévéiparban, gőzerővel ontotta magából az elmúlt során 12 hónapban a Netflix amellett, hogy azon belül HBO Max, azon belül Amazon Prime, azon belül Apple TV+ azon belül újdonságokat, a versenybe pedig becsatlakozott nálunk továbbá a Disney+, melyik esetleg Marvel- és Star Wars-szériák tömkelegét hozta el a otthon nézőknek.

Idehaza és világszerte azon belül előfizetők számát tekintve nyilván még általában a Netflix a legkedveltebb, azonban rendesen megjelenik, hogy a szülők teljesen más platformok kínálatából továbbá egyre több bátrabban válogatnak. Top 10-es listába foglaltuk, hogy azon belül NapiÚj-olvasókat idén mely sorozatok érdekelték a legjobban, cikkünk nagyszerű támpont valószínűleg így lesz azoknak továbbá, azok új néznivalókat {keresnek}, eredményeként alább {bizony} előfordulnak bitang nagyon hatékony minőséget tanácsadó produkciók.

Ozark

Platform: Netflix (4 évad)

(Kritika formájában foglalkoztunk a 4. évad kezdésével, ami után hosszú távon a sorozattól továbbá elbúcsúztunk.)

Sokan azt várták, hogy a 2017-ben indult Ozark valószínűleg így lesz a Netflix Breaking Badje, ám ezt a pozíciót megtalálod magad fantasztikusan betöltötte a Better Call Saul, melyik esetleg azon belül AMC zászlóshajójának spinoffja {volt}, és ugyancsak idén köszönt jobbra le azon belül döntő évadával. Marty Byrde-ék (Jason Bateman) családi vesszőfutása egyedül teljesen más síkon mozgott, már abban ha arról van szó nemcsak azon belül apuka, de emellett a neje és a gyerekei továbbá nyakig belemerültek a maffiaéletbe. Azon belül Ozark negyedik és egyben döntő évadát idén azon belül eddigiektől eltérően két 7-7 epizódos felvonásban tűzte képernyőre a Netflix, és {bár} a finálé megosztotta azon belül embereket, azon belül kíváncsiság láthatóan hatalmas {volt} iránta. Csak nem meglepetés, igazi érzelmi hullámvasút {volt} a hegy, amit néhány közönségkedvenc karakter sem élt csak túl.

Különválás

Platform: Apple TV+ (egyben évad)

(Írtunk azon belül évadkezdésről, bárhogyan is a gyűjtemény nekünk továbbá akkorát ütött, hogy utóbb a finálé után még egy cikk erejéig visszatértünk úgy hogy hozzá.)

Még hogy a nem lesz bizarr, {amolyan} réteg sci-fikre nincsen ezekben a napokban követelmény… azon belül NapiÚj-olvasóknak láthatóan {volt}, akiket ez inkább érdekelt Ben Stiller munkahelyi drámába oltott tudományos fantasztikuma. Azon belül Apple TV+-on {látható} Különválás, amelynek {a második} évadát már berendelték, egyben olyan ügynökség, a Lumon Industries falai közé kalauzol, amelynek dolgozói úgy húzzák ott azon belül igát, hogy első munkanapjuk korábban mint egyben {különleges} procedúrának vetik alá magukat. Ennek eredményei, hogy a tudatuk kettéválik, azon belül irodában nem lesz emlékeznek kinti életükre, miközben a külvilágba lépve rögtön kimegy a fejükből, mivel foglalkoznak egyébként. A szereplőgárda teli lehet bődületesen rendesen játszó színészekkel, Adam Scott végül drámasorozatban villoghat, azonban az szerelemre szükség John Turturro és azon belül őrjöngve {lázadó} Britt Lower továbbá megérik a pénzüket.

Tokyo Vice

Platform: HBO Max (egyben évad)

(Azon belül HBO Max a sajátjuk gyártásától tavasszal, rögtön a premier után letettük a hajunkat.)

Biztos szempontból azon belül HBO Max nem lesz tűnik csak túl derűsnek, mióta a Warner és a Discovery egyesültek, lekerült egyben csomó a sajátjuk {gyártás} a streamingszolgáltatásról, melynek a jövőbeli fontossága továbbá kérdőjelessé változott. Ugyanakkor valószínűleg így lesz még bízni abban, hogy nem lesz omlik egyedül össze a net videótár, miatt azon belül olyan tartalmaknak, nek tekintik, illusztrálandó, {a második} szezonjára készülő Tokyo Vice. A széria, melynek a kezdését mi teljes csak imádtuk, 1999-ben játszódik, és egyben Jake Adelstein (Ansel Elgort) nevű újságírót állít a fókuszálj, aki Japánba költözik, hogy egyben ottani újságnak dolgozzon. Sikerrel jár, ugyanakkor a pályafutás legalján kezdheti, a maffia és azon belül alvilág fenyegetésében pedig egyed bőrén tapasztalja meg, hogy ez az {itt} már nem lesz Kansas…

Sandman: Azon belül vágyak fejedelme

Platform: Netflix (egyben évad plusz két {különleges} további elem)

(Számos évtizedes huzavona után a kultikus vázlat adaptációja végül idén megjött a Netflixre, és {bár} a nézőket kiakasztotta, az elsődleges évad szinte tökéletes szórakozást nyújtott azon belül döntő részig.)

Neil Gaiman 1989-tól 1996-ig futott képregénysorozatát, a zsáner egyik, ha nem lesz a {legkiemelkedőbb} darabját az elmúlt során évtizedekben nagyszerű sokan próbálták már feldolgozni. A szerző kulcsfigurának bizonyult ezen a hosszúra nyúlt procedúrában, aki a Warner Brost környékezte meg a dologgal, ám a küldetés kapcsán olyan szkript született meg, amire Gaiman azt említett, nem lesz csupán a legrosszabb Sandman-forgatókönyv, amit olvasott, de emellett a legrosszabb, hoz vezet valaha a kezébe került. A Sandmannel a Warner évtizedeken via küszködött, még másik HBO-s gyűjtemény lehetőségét továbbá számba vették, ám 2019-ben azon belül akkorra nagyobb mint 20 éve stagnáló produkciót átvette a Netflix. Ők pedig bizonyították, hogy még másik ennyire abszurd és elborult, dark fantasyba hajló történet továbbá könnyen eladható a tömegeknek. A Sandman: Azon belül vágyak fejedelme idehaza továbbá nagyot tarolt, minden ember erről beszélt hetekig. Csak nem {véletlenül}, egyben mélyen elgondolkoztató első évadot kaptunk, aminek a folytatása továbbá bizonyosodni már.

A mackó

Platform: Disney+ (egyben évad)

(A konyhában játszódó mozifilmek, sorozatok általában ez inkább érdekesek, A mackó évadkezdése továbbá azon belül {volt}.)

Azon belül NapiÚj olvasóit ugyancsak levette a lábukról a hazánkban a Disney+-on bevezetett, azonban minden esetre kezdetben a Hulu által gyártott tévészéria, mely alatt a Shameless sztárja, Jeremy Allen White bújik egyben újfent ez inkább emberközeli és kedvelhető figura, Carmy bőrébe. A gyűjtemény főhőse {korábban} New Yorkban {dolgozott} a fine dining világában, ám testvére öngyilkossága van azért hazamegy Chicagóba, hogy a családja szendvicsezőjét vezesse. Ebből a 8 részből ez inkább rendesen átjön, hogy micsoda stresszt szándékozni akár nem egyben „gyorsétteremben” továbbá dolgozni, Carmy rendesen megizzad azon belül étterem hétköznapjainak irányításában, mi meg ritkán győzzük markolni a karfát izgalmunkban, és jobban leizzadunk, nek tekintik azon belül étterem séfjei együttvéve. A mackó azon belül 12 hónap kritikuskedvence {volt}, sokak válaszolva 2022 egyik legnagyobb sorozatrészét ennek a produkciónak köszönhetjük, ilyen módra a díjeső sem kizárt. Kell lenni ennél egészségesebb tanács, hogy rohanjon azon belül ember belenézni? Szerintünk nem lesz.

Kitz titkai

Platform: Netflix (egyben évad)

(Azon belül 12 hónap netflixes meglepetéssorozatáról szóló cikkünk továbbá nagyot tarolt.)

Általában {a legegyszerűbb} ötletek durrannak a legnagyobbat… Sok olvasták azon belül Indexen a Kitz titkai című Netflix-sorozatról szóló anyagunkat. Azon belül osztrák síparadicsomba kalauzoló hatrészes széria gyakran szappanoperába hajlott, és olyan hatalmas elődöket idézett meg szemtelenül, nek tekintik azon belül Elite és a Gossip Girl, mi mégse bántuk, eredményeként csak általa kijelző elé szegezett minket Lisi (Sofie Eifertinger) kalandja, aki az elsődleges {részben} még pincérnőként kezdte, ám fantasztikusan beszivárgott {azok} közé a német instacelebek közé, akiket bátyja haláláért felelősnek tartott. Tiniköntösbe öltöztetett Monte Cristo grófja? Csak kb ilyen módra lehetne bemutatni a német produkciót, hoz vezet nekünk azon belül 12 hónap guilty pleasure néznivalója nőtt azzá a Netflixen.

Andor

Platform: Disney+ (egyben évad)

(A legújabb Star Wars-sorozatot a feszült évadkezdése után {kétszer} továbbá ajánlottuk, először a fél évadnál, ami után a finálé után. Csak nem {véletlenül}, ezt igazán megfigyelni kell lenni.)

A Disney a legújabb trilógiával és a Star Wars-történetekkel, legfőképp a Han Solo-eredetsztorival csúnyán kinyírta egyed aranytojást tojó tyúkját, már illeti tekintettel a mozit illeti. A Disney+-on akadnak azért még bőven nézhető, a messzi-messzi galaxisba kalauzoló tartalmak, nek tekintik, illusztrálandó, a harmadik évadára készülő A Mandalóri és azon belül idén debütált Andor. Utóbbi a tökéletes példány arra, hogy miképp valószínűleg így lesz egyben, a Zsivány Egyesben még {szürke} karakterből igazi {izgalmas} antihőst csinálni, {miközben} a nézőket se nézzük hülyének, és akár nem hardcore sci-finek továbbá nevezhető sztorit mesélünk el rajta via. Kifejezés se róla, Diego Lunáról {eddig} továbbá tudtuk, hogy jó előadás, azonban azon belül Andor első évadában olyan stábot megszerzett maga mögé a mexikói sztár, legfőképp a showrunner Tony Girloyra gondolunk {itt}, hogy egy dolog tényleges meglepetés nőtt azzá a eredmény.

Lány a házban ellen azon belül út egy másik együtt oldal a lánnyal azon belül ablakban

Platform: Netflix (egyben évad)

(Anno azon belül évadkezdésről azt írtuk, hogy a Netflixnek elment azon belül esze, hogy ezt a sorozatot megcsinálták, a véleményünk erről azóta se változott.)

Ember ez a talpán, aki {végig} megjegyzi a címét a Netflix új komédiájának, melyik esetleg a streamingszolgáltató elmúlt néhány évének legelborultabb próbálkozása {volt}. A Lány a házban…-t nemcsak mi imádtuk, de emellett azon belül NapiÚj-olvasók továbbá serényen olvasták a sorozatról írt anyagunkat. A Kristen Bell főszereplésével készített, thriller-műfajparódiának továbbá beillő 8 részes széria története egyben olyan nőről szól, aki fél azon belül esőtől, ilyen módra ritkán mer kilépni azon belül utcára, ugyanakkor hallucinációi van azért elég kicsit gyógyszert szed, ezekre pedig szorgosan issza a bort. Minden alkalommal a szomszédba költözik egyben jó megjelenésű szomszéd, azon belül minden esetre továbbá labilis hölgy még jobban megborul, és kezd ki a tényleges pokoljárás számára. A Veronica Mars korábbi sztárja csak brillírozik ezen a sorozatban, ez az oka továbbá szükséges néznivaló a Netflix újdonsága, hoz vezet kiborítóan tényleges görbe tükröt mutatva röhögi ki az az elmúlt során évek összes, borzongatást célzó filmjét.

A periféria

Platform: Amazon Prime (egyben évad)

(A Westworld {bár} megbukott, és kaszát megszerzett, azonban azon belül alkotói hoztak nekünk valami újat, amivel bőven kárpótolnak mindenkit.)

A nemrég megbukott és elkaszált Westworld gyűjtemény készítőpárosa, Jonathan Nolan és Lisa Joy executive producerként álltak aktivál azon belül Amazon Prime új sci-fije, A periféria mögé, illeti tekintettel a Különválás amellett, hogy azon belül 12 hónap egyik legszórakoztatóbb címe nőtt azzá ezen a műfajban – még úgy továbbá, hogy azon belül Apple TV+ produkciójához összehasonlítva ez az egyben jóval tipikusabb alkotás. Mindkettő szint a fogyaszthatósága van azért nézőbarátabb a hatalmas tömegeknek? A periféria főszereplőjének azt a Chloe Grace Moretzet teszi meg, aki amint már visszavonult, most azonban szerencsénkre visszatért a színészkedéshez, és úgy viszi el a hátán a show-t, {mintha} egyben percet se hagyott volna ki az. A történet középpontjában egyben Flynne nevű nő beleért, aki ez inkább nagyszerű a VR-játékokban, egyben {különleges} sisak via pedig egyben váratlanul realisztikus alkotásra teszi rá a mancsát. Ennél többet nem lesz továbbá megéri kitalálni azon belül egészről, próba for minden ember magának, aki még nem lesz kezdett bele… Azonban különösen azoknak ajánljuk azon belül Amazon szériáját, azok beleuntak már azon belül időutazós szériákba. {Itt} {lesznek} meglepetések.

Engedetlen hősök

Platform: HBO Max (egyben évad)

(Azon belül elit alakulat óta hatalmas {hiány} lehet kimerítő háborús drámákból a tévében, ezt a hiányt pótolja a BBC a sajátjuk gyártása, melyről szóló cikkünket olvasóink továbbá szívesen lapozgatták.)

Az öregek láthatóan ki az ők éhezve egyben nagyszerű kis háborús sorozatra, legalábbis azon belül olvasottsági adatok ezt mutatják. Azon belül Engedetlen hősöket, a BBC a sajátjuk gyártású újdonságát idehaza azon belül HBO Max megerősítette aktivál, és {bizony} {mind a} tíz ujjunkat megnyalhattuk utána. Csak nem illusztrálandó, hogy olyan mély és drámai, nek tekintik anno Azon belül elit alakulat, azonban hogy piszkosul élvezetes, azon belül tuti. Kevesebbet nem lesz továbbá vártunk a Birmingham bandája készítőjétől, Stephen Knighttól, aki azon belül Engedetlen hősöket továbbá jegyzi. A művészi szakember 6 {részben} meséli el nekünk a SAS nevű, {különleges} légi hadosztály képtelennek tűnő, vagány történetét: a hadosztály azért alakult meg, eredményeként csak néhány kezelhetetlen katona megunta, hogy azon belül ellenség folyton a torkukat szorongatja. A főszereplők közül kiemelkedik a Skins korábbi sztárja, Jack O’Connell, rajta külső hozza a kötelezőt a Trónok harca Alfie Allenje, és hatalmas döbbenet Sofia Boutella továbbá, vonzó kémhölgyként.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!