NapiÚj – Belföld – Több mint félmillió látogató volt a Nyíregyházi Állatparkban

Home / Single Blog

NapiÚj – Belföld – Nagyobb mint félmillió vevő {volt} a Nyíregyházi Állatparkban

Gajdos László, azon belül állatpark igazgatója azon belül MTI-nek minden ellenszolgáltatás nélkül évértékelő interjújában tanácsolt, a külföldiek {között} annyit szlovák és román látogató {volt}, azonban Nyugat-Európából lehet érkeztek érdeklődők, lehet is idén azon belül ukrán gyermekeket és menekülteket költség nélkül fogadták.

Azon belül állatpark ezen azon belül évben ünnepelte alapításának huszonötödik évfordulóját. A jubileumi évben kétszázötven állat született, ezzel hozzájárulva olyan {különleges} fajok fennmaradásához, csak mint a sörényes hangyász, a törpevíziló, azon belül ezüstös szarvascsőrű tyúk, a sarki farkasok mindkettő a pumák.

Gajdos László azt lehet tanácsolt, már negyedszer született afrikai elefánt és másodszor azon belül egyik leginkább veszélyeztetett faj, azon belül indiai páncélos orrszarvú. Annyit új állat lehet érkezett a vadasparkba, illusztrációként gepárd, kínai nyelv leopárd, kea és zebracápa.

Azon belül Állatparkban idén 4 új vizesblokkot kaptak felújított, elkészült a varacskosdisznó-kifutó és bővült a nagymacska-bemutató. Folytatódott a fogyatékkal élők megsegítését célzó mozdulat, rendeztek nyugdíjas napot és a köztisztviselők számára lehet szerveztek egyben délutánt.

2022-ben azon belül Állatpark zoológiai igazgatóhelyettesét, Papp Endrét választották azon belül Európai Állatkertek és Akváriumok Szövetségének (EAZA) elnökévé, és szintén idén harmadik alkalommal választották meg a Nyíregyházi Állatparkot Európa Legnagyobb Állatkertjének a félmillió látogatószám alatti kategóriában. Gajdos László tanácsolt, a park dolgozói remélik, hogy tartósan túlszárnyalják ami után ezt a látogatottságot, és rövidesen megmérettethetik magukat azon belül egy millió látogatót fogadó állatkertek {között} lehet. Ezen segítségükre talán, hogy egyben 14 milliárd forintos finanszírozás keretében a Emelet jeges világát megidéző interaktív állatbemutatót lehet létrehoznak.

Azon belül állatkertben idén nagyobb mint háromezer baba vett részt valamilyen akadémikusunk programban, és változatos otthon állatfajt gondoztak a mentőközpontban. Azon belül ukrajnai csata van azért két menekült állat lehet otthonra felfedezték a Nyíregyházi Állatparkban, sőt Mázli, a nőstényoroszlán és Katja, a nőstény selyemmajom azóta már családot lehet alapú.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!