NapiÚj – Kultúr – Stohl András a lányának: Mi a legrosszabb bennem? Mondhatod, most karácsony van

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Stohl András a lányának: Mi az legrosszabb bennem? Mondhatod, most karácsony megkaphattad

Különös módon karácsonyozik Stohl András. Nála már december 23-án összegyűlnek a gyermekei, karácsonyoznak, előrehozott ajándékozással, ami után minden ember visszatér a sajátjuk birodalmába. A szentesetét követően pedig a kibővített Stohl háztartás december 25-én karácsonyozik val együtt.

A családban azonban munkával lehet telnek a vakáció. December 25-én

  • András a Vígszínházban Balu szerepében előad A dzsungel könyvében,
  • Luca pedig ATV híradót eredményekhez vezet.

A beszélgetésnek ennél a pontjánál András figyelemfelkeltő kérdést helyeket föl:

Nem kellene szeretném Grincs lenni, azonban aki 25-én színházba közeledik, annak nem kellett volna családja? Miért {marad} lakóhely?

A Jászai Mari-díjas színművész azt javasolja a nézőknek, hogy napról napra menjenek színházba, egyszerűen {ne} karácsonykor.

Stohl András arról lehet {beszél}, hogy kapcsolata Lucával ez rendkívül bensőséges, mindazonáltal az általában {volt} ilyen módra. Ennek ok mögött van-e vagy sem bármikor, amikor anno elvált, keveset találkoztak, és azokat azon belül éveket már valószínűleg nem visszahozni. Ám azóta terhelés idő telt el, {újra és újra}, egyre több többet találkoztak, ez az elvezette őket a mély apa-lány kapcsolathoz.

Luca: Apa finomabban informál kritikát

Luca arról lehet {beszél}, hogy ő most ők sok ingázik Frankfurt és Budapest {között}, hoz vezet nagy szervezés és egyeztetést igényel a családban és a munkahelyén lehet, azonban arra általában jut ideje, hogy találkozzon édesanyjával és édesapjával. 

Azon belül ember a filmmel és a televízióval lehet házasságot köt

– mondja András azon belül elfoglaltságok sokaságáról, és azt lehet biztosít, hogy persze lehet volna másképpen lehet gyereket edzeni mindkettő apaként viselkedni, azonban visszanézve erről ez rendkívül kemény beszélgetni.

A beszélgetésben arról lehet szót ejtenek, hogy András mint jog már szakmai tanácsokat Lucának arról, hogyan kell lenni a televízióban, kamerák korábban mint szerepelni, kérdezni, azonban azon belül lehet bizonyít, hogy egymással ellen szép kritikusan viselkednek.

Ebből a szempontból én szörnyeteg {vagyok}, Apa sokkal finomabban informál kritikát

– mondja Luca, ami után egymástól szavába vágva magyarázzák azt, hogy a lelkű kommunikáció mögött terhelés szeretet és vidámság húzódik.

A karácsonyi Sunday Brunchban azt lehet megtudjuk, amit Stohl Andrástól sokan számon kérnek, kértek, nevezetesen azt, hogy miért ordít egy-egy showműsor lent. Nek tekintik fogalmaz: 

abban a térben, {ahol} nézők ülnek, hiába megkaphattad rajtad mikorport, elkap azon belül arénahangulat, és hozzájuk szeretnéd szólni, a jelenlévőkhöz, {miközben} a tv korábban mint ülőknek elegendő volna a hagyományos hangszín lehet.

András: A járványnak {voltak} előnyei

{Voltak} sőt olyan időszakok lehet, bármikor, amikor kevés nehézségeken kellett átmenniük, és András arra a kérdésre lehet felel, hogy óvta-e attól a Lucát, hogy beszippantsa a televíziózás:  

Aggódás {volt}, azonban ismerem Lucát. Brilliáns, akutan tudatában, akár kézzel is. Aztán {volt} olyan lehet, hogy valamiért légüres térbe került, és veszélyes érzék {volt}, hogy tudtam neki lehetővé teszi. 

Kifejezés esik arról lehet, hogy a bulvársajtó rajtuk tanulta meg, és ők lehet a bulváron után tanulták meg azt, hogy mit lehet szándékozni a média figyelme. 

Komorabb kérdések lehet terítékre kerülnek, nek tekintik példaként azon belül, hogyan érzik ebben az időben magukat Magyarországon. Luca egyezõen ez rendkívül megosztott társadalomban {élünk}, {senki} érzi magát biztonságban. Szerinte ez az meglátszik azon lehet, ahogyan közlekedünk, áthúzzuk egymáson a bevásárlókocsit.

Csak töltve nőtt azzá minden ember. Minden ember kimerült, hogy megfelelő {volt}, egyszerűen túl inkább sokat {volt}, már csillog úgy a szemed

– mondja András, és megemlíti azon belül inflációt, a háborút, a nehézségeket, és szóba kerül a Covid-járvány lehet. Azonban erről mégsem csupán a dráma hangján szól, de emellett megmutatja annak különös oldalát lehet.

  • Eredményeként amint egyszerűen lakóhely ültél, a családdal.
  • Megismerted a feleségedet, fölismerted a gyerekeidet.
  • Nem kellene kellett mindenkinek áldott éjszaka elmenned otthonról.

És aztán a járvány véget ért, minden ember visszatért a mókuskerékbe. Azt tudják, hogyan és mikor valószínűleg lesz ennek befejezés, feloldása, azonban abban hisznek, hogy azon belül alkotók, nek tekintik ők lehet, a művészek, a mikroközösség szintjén egy-egy előadással, egy-egy színdarab idejére feledtetni tudják a furcsa gondokat.

A Sunday Brunchban kifejezés esik még arról lehet, hogy

  • mit akarom Lucának azon belül édesapja,
  • Luca bírná azon belül irodai munkát,
  • ki az hozza azon belül ajándékot: a Jézuska avagy a Mikulás,
  • miért mondja András azt, hogy neki ez rendkívül masszív szíve megkaphattad.

Azon belül őszi évadban, vasárnaponként a két, már {ismerős} műsorvezető, Puskás-Dallos Bogi és Csiby Gergely köszönti a Sunday Brunch nézőit. Beszélgetnek vendégeikkel a hétvégéhez illő könnyű mindkettő éppen ez rendkívül lehet nagy témákról és történetekről.

Ha bármely egyén lemaradt volna azon belül korábban heti adásról, amelyben Csiby Gergely vendége Árpa Attila , azon belül most ide kattintva megnézheti.

 (Borítókép: Stohl Luca és Stohl András. Fénykép: Kaszás Tamás / NapiÚj)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!