NapiÚj – Kultúr – Ezt a dalt nem csak annak írták, aki úgy érzi, hogy magányos

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Ezt a dalt csak nem alig van annak írták, aki úgy néz ki, mint magányos

Minden ember van címmel új dallal jelentkezett Pajor Tamás. A tőle hétköznapi letisztult dallamot és szöveget kapjuk, ám ezúttal – lehet azért, eredményeként karácsony megkaphattad – különös erejű varázszenét továbbileg is.

Tamás azt írja, hogy a médiavezérelt világban – úgy tűnik, mintha – azon belül ember hozzászokik úgy hogy hozzá tud szokni mindenhez. A csata, a járvány áldozatainak számokban specifikus hírei egyben idő után immunissá tesznek bennünket. Azt továbbileg is mondja, ez az csak nem vádbeszéd vágyak lenni, csupán fájdalmas ténymegállapítás.

Ezen a dalban minden ember benne megkaphattad

S ha már Tamás azt a szót használja, hogy fájdalmas, {akkor} a klipben {látható} zongora specifikusan felerősítheti a magányosság érzetét. Azon belül ujjak {nélkül} lenyomódó billentyűk azonban éteri dallamot ajánlanak. Csak nincs {véletlenül}. Tamás ezt ilyen módra fogalmazza meg:  

A Minden ember van című szerzeményemet azon belül {itt} maradottaknak, azon belül árváknak küldöm, szívből és szeretettel.

A szám tolmácsolásban olyan csodálatos előadók {voltak} segítségére, nek tekintik Oláh Gergő, Friderika, Ifj. Balogh Feri, Pajor Tamás előző zeneszerző barátja, amellett Tibes, a rapper. A hangszerelést pedig Takács Zsolt jegyzi.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!