NapiÚj – Futball – Futball-vb 2022

Home / Single Blog

NapiÚj – Futball – Futball-vb 2022

Meghűlt a vér 45 millió argentin ereiben, bármikor, amikor a vasárnap esti világbajnoki lényeges hosszabbításában, a 124. percben Randal Kolo Muani, azon belül Eintracht Frankfurt játékosa {egyedül} vezette rá a labdát Emiliano Martínezre, azon belül argentinok kapusára. Ha belövi, mindenkinek befejezés, Argentína elbukta azt a döntőt, amit már {kétszer} megnyert, amint, bármikor, amikor 2–0-ra vezetett a nyolcvanadik percig, ami után másodszor a hosszabbításban, bármikor, amikor Lionel Messi 3–2-es vezetéshez juttatta csapatát. 

Ekkor azonban Martínez olyan védést bizonyított aktivál, amilyet egyszerűen kézilabdakapusoktól látni: szétterpesztette a két karját és a két lábát, egy csodálatos X-et formázott, hogy a kapu annál nagyobb felületét lefedje, és reménykedett, hogy Kolo Muani lövése elakad valamelyik testrészében.

Lelassult, méghozzá a bal lábában.

Maradt a három–3, következtek a tizenegyesek, azokból egyet kivédett Martínez, egyben pedig mellé ment, és Argentína máris világbajnok {volt}, harmadszor a történelemben. 

Azon belül As című spanyol lap kísérteties hasonlóságot vél {felfedezni} Martínez döntő perces kabinetalakítása és Iker Casillas ikonikus védése {között}, amit a 2010-es vb döntőjének 62. percében, 0–0-s állásnál bizonyított jobbra a spanyol kapus a hollandok {egyedül} kijönni játékosa, Arjen Robben ellenzékben. (Visszagondolva Casillas tájékoztatta, hogy ők sok segített neki azon belül e tagadhatatlan tény, hogy Robben a játékostársa {volt} a Real Madridban, és csak kb kiismerte, tudta, hogy hová fogja rúgni a labdát.)

meglepetés, hogy Martínez megkapta azon belül Aranykesztyűt, a vb legnagyobb kapusának járó díjat. Bejárta a világot a közösségi médiában azon belül a furcsáról divat, ahogy a csodakapus ünnepelt a trófea átvétele után:

Azon belül emír tekintete az egészet elmond…

(Borítókép: Molly Darlington / Reuters)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!