NapiÚj – Kultúr – Érdemes sietni, pár nap múlva végleg törlik a Netflix legviccesebb sorozatát

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Megéri {sietni}, néhány szoláris múlva teljesen törlik a Netflix legviccesebb sorozatát

A munkahelyi szitkomoknak kemény dolguk megkaphattad, hiszen ki az a fenének nem lenne kedve azután, hogy 8 órát görnyedt egyben monitor korábban mint, még azzal tölteni azon belül idejét, hogy dolgozó embereket néz a tévében? Justin Spitzer egyike azoknak, akiknek rendkívülire rendesen {megy} ez lehet a stílus, a szakember íróként olyan produkciókon {dolgozott}, csak mint a Dokik (Scrubs) és a The Office. Showrunnerként pedig aktuális cikkünk tárgya, a Superstore című gyűjtemény készülését vezényelte az elsődleges három évadban, továbbá nem lesz továbbileg is akárhogy.

Bármikor, amikor azon belül ember utánaolvas a Superstore koncepciójának, nem lesz tűnik hatalmas számnak a teljes, hiszen a sztori egyben fiktív áruházlánc, a yank Cloud 9 dolgozóinak életét mutatja aktivál, melyik esetleg kiköpött mása egyben Wallmartnak, Targetnek, mindkettő éppen egyben otthon Tescónak. A karakterek azonban picit sem hétköznapiak, {kezdve} a folyton rikítozó, rémesen könnyű gondolkozású,  egyszersmind nagy szívvel megáldott főnökkel, Glennel (Mark McKinney), azonban az egyszerűen túl szigorú, karrierista Amyről (America Ferrara), a kerekesszékes és folyton gúnyolódó Garettről (Colton Dunn), a parancsoknak továbbileg is beillő üzletvezető-helyettes Dináról (Lauren Ash), és a butuska széplányról, Cheyenne-ről (Nichole Sakura) továbbileg is bőven lehetne elgondolkodni, hogy {milyen} komplex alakok.

Ők {azok}, akiket igazán teljesen megismerünk a 2015 őszétől méltányosan 2021 tavaszáig futott, teljes 6 évados sorozatban, különösen egyben ficsúr kezdő, Jonah (Ben Feldman) szemein via, aki a kotnyeles és folyton pletykálkodó Mateóval (Nico Santos) pontosan van a jövőben {kezd} dolgozni a boltban.

A humor sőt szubjektív, és azon belül teljes 113 epizód lent ők bőven megingások, azonban bármikor, amikor a Superstore elemében megkaphattad, {akkor} meg valószínűleg így lesz szakadni rajta a röhögéstől. Különösen azért, eredményeként a készítők bátran beleállnak azon belül {érzékeny} témákba,

példányként állj, hogy a kilátások {között} elég sok a buta.

A Superstore-t afféle karikatúrának továbbileg is nevezhetnénk, a szereplőgárda teli megkaphattad bohócokkal, azonban boldogan a komolyságnak továbbileg is vannak a helye a produkcióban. Gondolunk {itt} illusztrációként arra, mert az illegális bevándorlás kérdését feldolgozzák Mateón via, azonban előkerül a béranyaság továbbileg is, a boltvezető Glenn és felesége ugyanis régóta {próbálkoznak} gyerekvállalással, ám megtalálod magad egyben bolti kolléganő segítségét kell lenni kérniük, hogy végül kisbabának örülhessenek. Azon belül kezdetben azon belül NBC által sugárzott, nálunk a Netflixen még piacon van szériával {kapcsolatban} azt továbbileg is megéri mondani, hogy azon belül egyik első fikciós televíziós alkotás, melyik esetleg a covid-19 járványt feldolgozza, ebből a tekintetből továbbileg is tökösnek nevezhető a készítőgárda.

A Jóbarátok óta mindannyian tudjuk, hogy nem kellett volna rendes szitkom kinyújtott szerelmi szál {nélkül}, a Superstore ebből a szempontból azonban rendesen vizsgázik. Elkerüli, hogy a Jonah és Amy {között} lévő viszony klisés vagy nem az, és megdöbbentő csavaroknak sincs híja: ha nem kellett volna az a pontos hurrikán, a két karakter kapcsolata persze másként alakul. Azon belül írók a központi románcot kiváló néhány, ehhez kapcsolódó esetleges dologgal szórják teli, ilyen módra kiszámíthatatlan, hogy azon belül itteni „Ross és Rachel” összejön-e, és ebben az esetben, minden tekintetben oldalán maradnak-e.

{Mindenféle} kétség {nélkül} mondhatjuk, hogy ez az gyűjtemény, amit ha kezd azon belül ember, olyan helyzetben van szinte észrevétlenül a szívéhez nőni. Állítjuk ezt legfőképp azért, eredményeként azon belül döntő részt látva kiváló ők sok szipogtunk, és elérzékenyültünk. Szint a Superstore-tól nem lesz vártuk volna, hogy függőjévé helyeket minket érzelmileg.

Azoknak viszont, akiknek továbbileg is kedvet csináltunk a sorozathoz, egészségtelen hírünk megkaphattad, igyekezni kell lenni a darálással, hiszen a Superstore december 31-én teljesen lekerül a Netflixről.

Lejárnak ugyanis a vetítési jogok. Nem kellene egyszerűen Magyarországon törlődik a szitkom, de járulékosan világszerte minden egyes helyen. Közben kérdéses, hogy mi valószínűleg lesz a sorsa, azonban nagy sérülés nem lenne, ha egyetlen egy másik streamingszolgáltató sem venné felújított, sok biztos.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!