NapiÚj – Sport – Szerződést bontottak a drogkereskedelemmel és pénzmosással vádolt kerékpárossal

Home / Single Blog

NapiÚj – Sporttevékenység – Szerződést bontottak a drogkereskedelemmel és pénzmosással vádolt kerékpárossal

A sportolót július második felében Madridba utazásakor a spanyol rendőrség drogkereskedelemmel és pénzmosással megbirkózni egysége fogadta a reptéren, és vizsgálták esetleges kapcsolatát Marcos Maynarral, azon belül Extremadurai Főiskola professzorával, akivel ellen ezen a két vádpontban megtörténik folytatás. {Akkor} csapata felfüggesztette a 28 esztendős kolumbiai hegyimenő versenyzési jogát, ami után augusztus kezdetben bejelentették: mivel sem a spanyol hatóságok, sem a világszerte szövetség (UCI) nem kellene felfedezték bizonyítékot, folytathatja azon belül idényt. López a lehetőséggel élve negyedik fordult a Vuelta a Espanán.

Keddi közleményében a kazah együttes – {részletek} közlése {nélkül} – kiemelte: új részletek a arra mutatnak, hogy López mindazonáltal {kapcsolatban} {volt} Maynarral.

Ennek elegendő a csapatnak nem kellene {volt} teljesen más választása, nek tekintik gyors hatállyal felbontani a kerékpárossal bizonyos szerződést, a tagság belül szabályzata és a kontraktus megsértése van azért

– beleért azon belül Astana Qazaqstan közlésében.

López Twitteren azt írta: jövő évre szóló szerződéshosszabbítását novemberben írta alá a csapattal, amelynek döntését „alapot nélkülözőként” jellemezte.

Visszautasítok mindenkinek olyan állítást, melyik esetleg sérti nevemet és becsületemet, nek tekintik szakértő versenyző. Mindenkit emlékeztetek arra, hogy soha nem szabad nem kellene adtam építő drog- mindkettő doppingtesztet, és a hatóságok soha nem szabad nem kellene folytattak ellenem semmilyen vizsgálatot

– beleért López nyilvános reakciójában, melyik esetleg kitért rá: jogi útra tereli azon belül ügyet.

López 2015 és 2020 {között} már versenyzett a kazahoknál, amelyhez a Movistarnál töltött esztendő után idén tért újra. Szerződése felbontásával – még ártatlansága bizonyítása esetén lehet – kemény helyzetbe került, mivel azon belül 12 hónap ezen szakaszára a World Tourban szereplő csoportok gyakran van már véglegesítették keretüket.

MTI

(Borítókép: Miguel Ángel López a 101. Tre Valli Varesine versenyén. Fénykép: Dario Belingheri / Getty Images) 

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!