NapiÚj – Futball – Futball-vb 2022

Home / Single Blog

NapiÚj – Futball – Futball-vb 2022

Rendkívül fordulatos összecsapást követően várta a futballistákat azon belül interjúfolyosó, hiszen a svájci vezetésre két szerb gól jött ide, azonban ilyen módra továbbileg is szint {nélkül} maradtak Dusan Tadicsék. A rutinos játékmester válaszolva kiesésük kulcsa egyértelműen a gyenge védekezésük {volt}.

Nek tekintik azon belül összes meccsünk, ez lehet a mostani továbbileg is olyan {volt}, nek tekintik egyben hullámvasút, előbb ők szereztek vezetést, aztán fordítottunk, aztán a legrosszabb pillanatban egyenlítettek a svájciak, ami után szerezték meg még egyszer azon belül előnyt. Ezen a szinten lehet, hogy nem lesz három meccsen nyolc gólt kapni, ez az egyszerűen túl inkább sokat, ennyivel lehet, hogy nem lesz továbbjutni. Tudtuk, hogy kemény csoportunk valószínűleg lesz, lehet a legkeményebb a világbajnokságon, azonban ezen a szinten ez az {akkor} sem fér bele

– említett a kiesést követően Dusan Tadics.

Azon belül Ajax és a szerb válogatott csapatkapitánya arra továbbileg is kitért, hogy de facto jártas csoport a nemzeti együttes, azonban általában ez az nem lesz bőséges, eredményeként szervezettebb játékra nem lenne szükség ahhoz, hogy a biztonság jobban teljesítsen.

A szerbeknek azonban megvolt azon belül esélyük a meccs korábban mint, hogy kiharcolják a továbbjutást.

„Megvolt azon belül esélyünk, ezt szerettük volna, hogy azon belül döntő meccsen küzdhessünk a továbbjutásért, próbáltuk megnyerni a találkozót, ez az nem lesz sikerült. Ez az csakis a mi hibánk. Megvoltak a lehetőségeink, nem lesz használtuk ki az őket, most már idő előtt kell lenni tekintenünk” – tette úgy hogy hozzá a 34 éves klasszis.

Érthetően sokkal elégedettebben érkezett azon belül interjúfolyosóra a svájciak második gólját jegyző (ezzel a tornán kétgólos) Breel Embolo, aki franciául, németül és angolul továbbileg is felelt a média kérdéseire.

Elsőként arról faggattuk, hogy tisztában volt-e azzal a svájci válogatott a hajrában, hogy ha egy másik gólt vásárol, {akkor} nem lesz csupán a továbbjutás megkaphattad meg, azonban az csoportelsőség továbbileg is.

„Egyben pár perc egyszerűen túl későn tudtuk meg, Kamerun a brazilok elleni találkozó legvégén szerzett vezetést, egyben pár perc későn jött ide azon belül afrikai csoport gólja” – válaszolta Breel Embolo azon belül NapiÚj kérdésére, ami után a portugálok elleni folytatással vonatkozóan érdeklődésünkre továbbileg is felelt.

Azon belül ellenfél nem lesz valószínűleg lesz ismeretlen a svájciak számára, hiszen a Országok Ligájában júniusban {kétszer} továbbileg is összecsaptak egymással, és {bár} a portugálok előbb 4–0-ra nyertek, a genfi találkozón Haris Seferovic első percben szerzett találata a házigazda sikerét hozta.

Kemény mérkőzés valószínűleg lesz, eredményeként a portugál válogatottban dicsőséges képességű futballisták szerepelnek. Az elmúlt során hónapokban többször továbbileg is játszottunk velük, tudják, hogy képesek {vagyunk} arra, hogy gondot okozzunk nekik, azonban mi továbbileg is azt, hogy gyönyörű csapatuk megkaphattad, mindenkinek poszton a csodálatos játékosokkal, úgyhogy elképesztően kemény mérkőzés valószínűleg lesz, nek tekintik mindenki ezen a szakaszban. Ezen a világbajnokságon láthatjuk, hogy minden egyes helyen nüanszok dönthetnek, úgyhogy rajtunk befog, hogy koncentráljunk, elemezzük ki az azon belül ellenfelet, legyünk kompakt együttes, teljesítsünk hatékonyan, és szerezzünk eggyel számos gólt, csak mint a portugálok

– említett lapunknak a Monaco 25 éves támadója.

Embolo ezt követően újságírói kérdésre tájékoztatta, kombinált érzelmek ők benne, eredményeként egyrészről örül, hogy a célkitűzés, a nyolcaddöntőbe jutás összejött, ugyanakkor ismételten {voltak} közelben ahhoz, az is a legjobb vezet érjenek el, Brazília felé végül buktak egyben pontot, és {itt} továbbileg is megvolt azon belül esélyük a negyedik találat megszerzésére, hoz vezet nek tekintik kiderült, csoportelsőséget ért volna.

A a megfelelő pályán lévő feszültségről tájékoztatta, hogy egyben szoros, kiegyenlített és szükséges meccsen megtörténik, azonban az meccs után minden ember tisztázott minden apróságot, eredményeként ez lehet a fair play lényege.

LABDARÚGÓ-VILÁGBAJNOKSÁG
G CSOPORT, 3. FORDULÓ
Szerbia–Svájc 2–3  (Mitrovics 27., Vlahovics 35., ill. Shaqiri 20., Embolo 44., Freuler 48.)
Kamerun–Brazília 1–0  (Aboubakar 92.)
A csoport végeredménye:  1. Brazília 6 szint (3–1), 2. Svájc 6 (4–3), 3. Kamerun 4 (4–4), 4. Szerbia 1 (5–8)

{Ne} maradjon jobbra le semmiről, böngéssze azon belül NapiÚj világbajnoki mellékletét! Ide kattintva elérheti összes cikkünket, a menetrendet, a csoportállásokat, a kereteket, a helyszíneket és emellett inkább sokat mindenkinek mást.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!