NapiÚj – Kultúr – Soha nem láttuk még így az angol uralkodónőt

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Soha nem szabad csak nincs láttuk még ilyen módra azon belül angol uralkodónőt

Terhelés dokumentumsorozat és játékfilm készült már VIII. Henrikről és Boleyn Annáról. A történetet minden ember megérti, ez az oka kemény egy dolog újat alkotni a viharos házasságról. Most a brit Netflix készített egyben háromrészes sorozatot, hoz vezet egyedül másként mutatja jobbra a kivégzett uralkodónő életét.

A Vér és közösülés – A brit uralkodók története méltányosan {különleges} alkotás, hiszen keveri a dokumentum- és a játékfilmes elemeket, továbbá kiváló adag humorral megfűszerezve. Ami azt jelenti a maradék dokumentumfilmtől eltérően csak nincs rekonstrukciót látunk, {miközben} történészek beszélnek, de emellett igazán játékfilmet. Boleyn Anna többször lehet áttöri a negyedik falat és azonnal a nézőkhöz {beszél}. Terhelés divatos utalást vittek jobbra a dialógusba, töltve megkaphattad mai zenével, a színészi sport pedig specifikusan igényes.

Az öregek része csak nincs specifikusan szokott szórakozásból {történelmi} dokumentumfilmet megfigyelni, és ezzel nem kell lehet zavar. Ezek szakadatlanul szárazok, egyszerűen túl annyit információval és sok megjegyezhetetlen névvel. Ez az oka lehet gyönyörű húzás a Netflixtől, hogy úgy kiválasztva, felvág ezzel a tendenciával, és képviseli egyben humoros, azonban mindazonáltal valódi sorozatot azon belül egyik legismertebb angol uralkodói házasságról.

Specifikusan {izgalmas} azon belül lehet, ahogy bemutatja Boleyn Anna ellenérzését a katolikus egyházzal ellen, és azt, hogy azon belül uralkodónőnek mennyi hatása {volt} a férjére.

Ismert előzmények

VIII. Henrik és Boleyn Anna kapcsolatát már rengetegszer filmre vitték. Ezek közül lehet a legismertebb Ellentéte Boleyn hölgy Natalie Portman és Scarlett Johansson főszereplésével, azonban szintén azon belül uralkodónőt megerősítette aktivál azon belül 1969-es Anna 1000-es napja. Lényegében a legtöbb alkotás csak nincs megdöbbentő módon sötétnek és borúsnak állítja jobbra a Tudor-korszakot, ezzel val együtt pedig VIII. Henrik uralkodását lehet. A Vér és közösülés – A brit uralkodók története ellentétben megpróbálja bemutatni a tragédiába fulladt kapcsolat öröm kezdeteit lehet.

Boleyn Annát a Gentleman Jack és a Coronation Street sorozatokból azonosított Amy James-Kelly alakítja fantasztikusan. A színésznő jó a szerepre, hiszen kiváló érzéke megkaphattad a humoros pillanatokhoz, közbeeső időben pedig remekül hozza a drámai jeleneteket lehet. VIII. Henriket Max Parker alakítja, aki legutóbb a 2022-es Vámpírakadémia-sorozatban szerepelt. A színészhez öltöny a karakter, alakít sármos szívtiprót és könyörtelen uralkodót. Azt úgy hogy hozzá kell lenni tenni, hogy a tényleges VIII. Henrik soha nem szabad csak nincs tekintettek ki az annyira hatékonyan, nek tekintik Parker.

A gyűjtemény rendezője, James Bryce olyan produkciókban {dolgozott}, csak mint a Top Gear és a Baleseti sebészet, ilyen módra látótávolságra állt úgy hogy hozzá a dokumentarista stílus. A jelmezek specifikusan hatékonyan illeszkedtek a félig valósághű, félig divatos feldolgozáshoz, a tervező Kristina Malisauskiene részt vett a Stranger Things és a Masszív Katalin munkálataiban lehet.

A Vér és közösülés – A brit uralkodók története három {részben} úgy veszi rá minket a történelemtanulásra, hogy fedezni sem vesszük. Boleyn Annát a megszólaló történészek bátornak, szókimondónak és elképesztően intelligensnek írják jobbra le, hoz vezet azon belül eljátszott jelentekben lehet kiütközik. {Bár} gyakran kidobja azon belül embert a annyit szleng és a közelmúlt beszéd, a serdülők számára megbizonyosodni, hogy szórakoztatóbb, nek tekintik bármilyen egy másik dokumentumfilm VIII. Henrikről és feleségéről.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!