NapiÚj – Belföld – Délután jön a Kormányinfo

Home / Single Blog

NapiÚj – Belföld – Délután közeledik a Kormányinfo

Szerda délután retten háromtól még egyszer Kormányinfót fenntart a Karmelita lolostorban Gulyás Gergely Miniszterelnökséget első számú miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. A sajtótájékoztatón Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter lehet kölcsönhatásba lép – tájékoztatta lapunkat a Kormányzati Tájékoztatási Központ. 

Navracsics Tibor megjelenése a KormányInfón vélhetően jelenti, hogy a kormányzati kommunikáció egyik fajsúlyos pontja a Brüsszellel folyó tárgyalások állása valószínűleg lesz. Azon belül uniós forrásokért elszámolható miniszter betartva decemberben elfogadhatják a magyar helyreállítási terveket,—— ez az oka a magyar hatóságok arra függ, hogy már jövőre megkapják azon belül összes befagyasztott uniós forrást.

Nek tekintik felismert, a magyar hatóságok a támogatások {megszerzése} érdekében 17, úgynevezett korrekciós intézkedés végrehajtását vállalta, ezeket ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze.

Bizonyosodni, hogy a KormányInfón kiemelt szerepet szerezni van-e vagy sem a napokban mindig érkeznek a információk arról, hogy Magyarországon azon belül ársapka van azért ellátásbiztonsági pontok merülhetnek helyezett Hatalmas Márton gazdaságfejlesztési miniszter az Indexnek adott nyilatkozatában azt említett: a szövetségi kormány az egészet megtesz úgy, hogy fenntartsa azon belül ársapkát.

Legutóbb november 16-án tartott Kormányinfót Gulyás Gergely és Szentkirályi Alexandra. {Akkor} bejelentették, hogy a szövetségi kormány turisztikai akciótervet fogadott el. Azon belül indoklás betartva a koronavírus által indukált nehézségek sőt azon belül energiaválság lehet kínozza a szektort, ez az oka kormányzati beavatkozás lényeges, miután azon belül ágazat képviselői a kormányhoz fordultak. Ez az oka azon belül alábbi intézkedésekről döntöttek: 

  • Változtatnak a Széchenyi Pihenő Kártya szabályain, különböző füleket eltörlik, egyben valószínűleg így lesz felhasználni azon belül összegeket, valószínűleg lesz korlátozás.
  • A turizmusfejlesztési hozzájárulás befizetését felfüggesztik 2022. október 1. és 2023. március 31. {között}, a már befizetett mennyiségek visszaigényelhetők, a nettó árbevétel 4 százaléka {marad} a szektornál.
  • A szükséges adatszolgáltatás időpontját retten évvel eltolják, 2023. július 1-jéig.
  • A 24 hónapról hónapra munkaidőkeret-szabályozást bevezetik a turizmusban.

 (Borítókép: Papajcsik Péter / NapiÚj)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!