Így lesz szuperropogós a sült édeskrumpli

Home / Single Blog

Imádjuk azon belül édesburgonyát, teljes évben szívesen fogyasztjuk, azonban kétségtelen a téli időszakban kerül gyakrabban azon belül asztalra. Csak elkészíthető, azonban csak néhány apró trükkel még finomabb valószínűleg így lesz a .

Azon belül édesburgonya nemcsak kiváló, azonban elképesztően {egészséges} továbbileg is. Béta-karotinban, C-, B1-, B2-, B6- és E-vitaminban {gazdag}, azonban hasznos ásványi anyagokat továbbileg is befogad: kalcium, vas, magnézium, mangán, kálium, foszfor, nátrium, szelén, réz és cink továbbileg is fekszik benne. Csodálatos fehérjeforrás. Rendszeres fogyasztása segít azon belül immunrendszer eléggé működését, megakadályozza a székrekedést és a puffadást.

Energiatartalma tonna grammban 117 energia, ilyen módra akár nem a fogyókúrázók továbbileg is beleilleszthetik azon belül étrendjükbe.

Ha édesburgonyát vásárolunk, figyeljünk rá, hogy feszes és látható vagy nem az a bőre, ez az illusztrálja aktuális. Masszív nedvességtartalma van azért {csak néhány} napig tárolható, a hűtőszekrény helyettesítőként meglehetősen száraz, hűvös helyen.

 

Sütni könnyű

Krumplit sütni kemény, kell lenni úgy hogy hozzá {különleges} hozzávaló mindkettő műszer. Hogy a pontra hallj? Mutatjuk!

  • {Ne} spórolj a zsiradékkal, minden más esetben száraz, sajtos lehet a sült édeskrumpli!
  • {Ne} zsúfold bele a serpenyőbe a krumplikat! Ez kötelező, hogy, hogy a burgonyából szabadon eltávozhasson a nedvesség. Ha egyszerűen túl közelben ők a hasábok (korongok, kockák) {egymáshoz}, párolódnak ahelyett, hogy ropogósra sülnének!
  • {Ne} próbáld megfordítani mindkettő megkeverni azon belül édesburgonyát eközben, ameddig a szélei el színeződnek! A árnyék rendesen mutatja, hogy mennyire lehet átsülve.

További javaslatok

1.

{Ne} általában olívaolajban süsd a krumplit. A tisztított vaj példaként ízesebbé teszi a sült krumplit, azonban ésszerű választás a fokhagymás mindkettő a chilis olaj továbbileg is. Nézd meg a dióolajat: földes íze remekül gyufa a krumplihoz!

2.

Ha kevés almaborban mindkettő narancslében megforgatjuk a burgonyát sütés korábban mint, {akkor} egyben karamellizált máz keletkezik rajta.

3.

Zöldfűszerekkel fantasztikusan kiváló lehet sült krumpli, megéri általában teljesen más keverékkel megszórni.

4.

A juharszirup mindkettő a fokhagymás-chilis paszta izgalmassá és tüzessé helyeket a sült krumplit.

5.

A szószok, öntetek feldobják a sült édesburgonya ízét. A vajas, almaboros, mustáros mindkettő balzsamecetes öntet ellenállhatatlanná teszi a burgonyahasábokat.

6.

Édesburgonya sajttal? Isteni kiváló! Szórd meg parmezánnal, ez az gyufa úgy hogy hozzá a leginkább, azonban az cheddar és a gouda továbbileg is krémesen olvad a krumplira!

Ajánljuk még:

 

!function (f, b, e, v, n, t, s) {
if (f.fbq) return;
n = f.fbq = function () {
n.callMethod ?
n.callMethod.apply(n, arguments) : n.queue.push(arguments)
};
if (!f._fbq) f._fbq = n;
n.push = n;
n.loaded = !0;
n.version = „2.0”;
n.queue = [];
t = b.createElement(e);
t.async = !0;
t.src = v;
s = b.getElementsByTagName(e)[0];
s.parentNode.insertBefore(t, s)
}(window,
document, „script”, „//connect.facebook.net/en_US/fbevents.js”);

fbq(„init”, „1637596699829896”);
fbq(„track”, „PageView”);

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!