NapiÚj – Kultúr – Az ex-tinibálvány netflixes karácsonya

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Azon belül ex-tinibálvány netflixes karácsonya

Freddie Prinze Jr., a kilencvenes és kétezres évek legismertebb rom-com színésze egyben romantikus karácsonyi filmmel érkezett meg a Netflixre. A Karácsony veled klisés, azonban mindazonáltal szívmelengető produkció, hoz vezet hozza azon belül ünnepi {hangulat} vacakul elcsépelt sablonjait.

Megérkezett a karácsonyi rom-com dömping a legfontosabb streamingplatformra, bármilyen mértékben tovább mindenkinek héten akár nem számos ilyen filmet továbbileg is megnézhetünk a Netflixen. Azoknak a hatalmas egy része igazi háttérzajnak hasznosítható produkció, könnyű sztorival, popzenével és megkérdőjelezhető színészi alakításokkal. A Karácsony veled továbbileg is azoknak a filmeknek a táborát erősíti, {bár} némileg élvezhetőbb, nek tekintik egy-két társa, hoz vezet leginkább a színészeknek köszönhető.

A {film} főszereplője, Angelina (Aimee Garcia) egyben popsztár, aki {kezd} lecsúszni a toplistákról. A kiadója egy vadonatúj, tinédzser lányt {kezd} el mérsékelten lehetővé teszi és ultimátumot ajánlanak Angelinának: ír egyben jövedelmező karácsonyi dalt, mindkettő felbontják a szerződését. Azon belül énekesnő ihlet hiányában asszisztensével (Zeni Williams) felkeresi azon belül egyik rajongóját, akit azon belül Instagrammon látott. A 15 éves Cristina (Deja Monique Cruz) zenetanár édesapjával, Miguellel (Freddie Prinze Jr.) és nagymamájával (Socorro Santiago) lakik életüket pedig egyedül felborítja, mikor a popsztár egyben hóvihar van azért otthonukban száll meg. Miguel befejezetlen dala felkelti Angelina érdeklődését és mellett oldal elkezdik megírni azon belül énekesnő karácsonyi slágerét.

Aimee Garcia, aki változatosnak a Lucifer című jövedelmező sorozatból valószínűleg így lesz {ismerős} specifikusan karizmatikus Angelina szerepében.

Prinze Jr. hatékonyan hozza azon belül apuka szerepet, azonban érződik, hogy rég szerepelt igazi romantikus vígjátékban. A néhány {között} van sajnos {hiányzik} a kémia, ilyen módra kemény elhinni, hogy a {film} végére igazán egymásba szeretnek. A tökéletes alakítást Zeni Williamstől kapjuk, aki zseniálisan humoros és nagyon jó párost alkotnak Garciaval. A képregény elemekben szintén csodálatos Socorro Santiago és a rokonokat játszó színésznők. Lehet az egyetlen igazi, aki pár perc kiáll a filmből azon belül tinédzser Deja Monique Cruz. A színésznő nem kellene gyakran van tudatában van elhitetni a nézőkkel azt, amit a szerepe megkívánna, azonban ilyen módra továbbileg is nagyon jó apa-lánya párost alkotnak Prinze Jr.-al.

Freddie Prinze Jr. nem kellene az elsődleges kétezres évek „nosztalgia-bait” előadás, akit idén a Netflix beszervezett a karácsonyi filmdömpingbe, hiszen a streamingplatform Lindsay Lohan vígjátékával kezdte meg azon belül ünnepi szezont. 

A {film} érdekessége, hogy behozza a Latin-Amerikai kultúrát, zenét és a nyelvet. Rendesen ötvözik a számunkra visszatérő karácsonyi érzést a latinos közvetlenséggel és tűzzel.

Angelina dalai továbbileg is intézkedni épülnek. Zeneileg mérsékelten a standard popot kapjuk egyben kis Latin-Amerikai fűszerezéssel, hoz vezet az elmúlt során években {volt} őszintén stílusban, azonban már {kezd} kilépni a divatból. Van természetesen a filmben felcsendülnek a minden ember számára felismert karácsonyi dalok, és a te teljes produkció otthonos, ünnepi hangulatot varázsol.

A {film} kétnyelvű, a spanyolt viszont egyik feliratban sem lefordították jobbra le, ilyen módra aki nem kellene beszéli a nyelvet, általában lemaradhat egy-két fontosabb mondatról. Ez az mindazonáltal egészségesebb, csak mint a magyar szinkron, {ahol} egyedül kihagyták a kétnyelvűséget, hoz vezet ők sok elvesz a {film} mondanivalójából. Ettől mindegy azon belül alkotás elérte {a második} helyet a Netflix magyar toplistáján, ilyen módra olyan produkciók eltekintve szerepel, nek tekintik azon belül Álomország és A csoda. 

A Karácsony veled olyan, nek tekintik egyben költséghatékonyabb adventi kalendárium. Pár perc gejl, nem kellene gourmet kiváló minőség, azonban mindazonáltal megesszük belőle azon belül összes csokit. Azon belül bizonyosodni, hogy nem kellene a szezon filmje, azonban ezt nem kellene továbbileg is vártuk tőle. Karácsonyfa díszítés mindkettő jutalom csomagolás közbeeső időben teljes nagyon jó pihenés valószínűleg így lesz.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!