NapiÚj – Kultúr – Igenis tud fájni a haj

Home / Single Blog

NapiÚj – Kultúr – Igenis tud fájni a haj

A Hetideges rovatban kifejezés {volt} arról, hogy verekedés tört ki az a Sierra Leone-i parlamentben. Márkó sajnálja, hogy a magyar parlamentben nem kellene megtörténik ilyesmi. El tudatában van képzelni ugyanis, hogy illusztrációként Németh Erős kard alternatívaként egy kicsit húst ránt, Zsírok László bajszából ostort fon, Orbán Viktor pedig egyben láthatatlanná tevő sál mögé bújik.

Amerika NemzetiPark-Szolgálata arra megköveteli azon belül embereket, hogy fejezzék aktivál Amerika egyik {legnagyobb} varangyának nyalogatását, hoz vezet hallucinogén élményt kiváltó.

Márkó ugyan békát még nem kellene nyalt, azonban erről eszébe jut a „levegőzés”, amit ő fiatalon éppen Békásmegyeren próbált ki az. Kifejezés lehet még a KRÉTA-rendszer feltöréséről lehet, Márkó felsorolja azokat a szavakat, amelyekről bizonyít, használatuk tiltva lehet a rendszerben. Olyan kifejezések tiltottak, nek tekintik illusztrációként a „dobseggű”, a „lőcsgéza”, a „porbafingó” és a „seggszőr”.

Barna ezen a héten azokon a vendéglátóhelyeken húzza helyezett magát, {ahol} pultnál rendelésnél robotosan szervizdíjat számolnak helyezett helyzet {nélkül}. Intézkedni végül is már egyszerűen hab a tortán, {ahol} szükséges re-poharat {vásárolni}. Márkó azt sem érti, beülős helyeken miért kell lenni műanyag palackban sólymozni azon belül üdítőt. Azonban az fiúknak {volt} a héten teljesen más károsító vásárlásélménye lehet.

Barna nem kellene érti illusztrációként a Black Friday-jelenséget. Hetek óta fekete péntek lehet, kedden lehet, szerdán lehet, illetve elő-Black Friday, utó-Black Friday.

Csak nincs beszélve arról, hogy {milyen} veszélyes ez lehet a novemberi vásárlásdömping, a költekezés, a környezetszennyezés. Azonban nyakunkon a karácsony lehet. Márkó válaszolva a szeretet ünnepén talán a legjobban idegeskedni. A kényszeres ajándékszerzés olyan közülünk számára, akikkel minden évben csupán amint találkozunk. Ilyenkor hasznosnak bizonyul a egyszerűen amint olvasott kalauz, azon belül avas bonbon mindkettő a tavalyról eltett ajándékszatyor.

Barnát a csomagolás idegesíti. Hogy lakás a családtól elkért csomagolóanyaggal csomagolja aktivál azon belül ajándékokat arra a sok percre, ameddig ki az nem kellene bontják. Azon belül ajándékszatyroknál pedig borzasztó a megaláztatás tud lenni, hogy bármikor, amikor azon belül ember kiveszi azon belül ajándékot belőle, úgy érzi, bele kell lenni néznie, van nekik még benne egy dolog. Végül is nem kellene akarja azt éreztetni, hogy kevés azon belül azon belül jutalom, amit már kivett belőle.

Szóba kerülnek a hatalmas családi összejövetelek kellemetlenségei lehet. Márkóéknál illusztrációként gyakran van elhangzik, hogy „Márkókám, ha már állsz, főznél nekem lehet egyben kávét?”

Barna ilyen módra azon belül ötvenkettedik epizódra úgy ön dönt, beszól azoknak a kommentelőknek, azok a kinézetükre, öltözködésükre hurrognak. Szerinte ha bárki beszól neki azért, eredményeként lehet rajta a karika, mindkettő kiszőkíti a haját, és ez az oka a férfiasságát vitatja, annak a maszkulinitása gyenge lábakon beleért, és egészségtelen jelzőkhöz köti azt, hogy mitől férfi a személy.

Márkó válaszolva a fontos dolog, hogy nem kellene szólunk aktivál olyan dolgokra, amiken azon belül ember nem kellene tud {változtatni}.

Márkó ezen azon belül adásban teljesen más tabukat lehet döntöget. Kifejti, szerinte a közhiedelemmel nem tetszik a pénznek lehet szaga, a víznek lehet íze, a haj pedig tud fájni. Azonban kifejezés lehet még a rubrikák gyűlöletéről és azokról azon belül emberekről, azok úgy {mennek} ki az filmezés közbeeső időben, hogy állítják, nem kellene kell lenni megállítani. Ez lehet a összetevő zárja a Márkó és Barna Síkideg ötödik évadát.

(Borítókép: Linczényi Márkó és Turai Barnabás. Fénykép: Gerencsér Tamás / NapiÚj)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!