NapiÚj – Sport – Russell nyerte az interlagosi sprintet, Verstappen elfogyott a végére

Home / Single Blog

NapiÚj – Sporttevékenység – Russell nyerte azon belül interlagosi sprintet, Verstappen elfogyott a végére

Szenzációs időmérő edzésen {vagyunk} egyszerűen túl Interlgosban. Hoz vezet pénteken történt, arra {senki} sem eredményeként volna fogadni, jelesül a Haas egyik pilótája, Kevin Magnussen várhatta azon belül élről azon belül döntő sprintet a 2022-es F1-es szezonban. Max Verstappen {a második} pozícióból, George Russell a harmadik helyről rajtolt.

Azonban hogyan történhetett meg, hogy Kevin Magnussen {eddig} számos pole pozíciót tudhat magáénak azon belül idei szezonban, csak mint a hétszeres világbajnok Lewis Hamilton? 

Hoz vezet bizonyosodni, ez lehet a dán első pole pozíciója Formula-1-es pályafutása során, viszont a pénteki időmérőn a tempója továbbileg is megvolt a Haas-nak, ilyen módra az elsődleges hely biztosan, habár számos alkalom továbbileg is közrejátszott a Magnussen-bravúrban. A Q3 befejezés korábban mint nyolc perccel George Russell van azért lendült a lila zászló, a brit kicsúszott és a földágyban végezte. Azon belül élen ekkor Magnussen állt 1.11.674-el, azon belül újraindítás után viszont sokkal több eső érkezett, hoz vezet lehetetlenné tette a a legjobb alkalmak teljesítését, ilyen módra a dán kaparintotta meg a rajtelsőséget.

Azon belül időmérő gyakorlatok a sprintes hétvégéken majdnem értelmetlenek. A pilóták közül többen állítják, hogy kizökkennek a ritmusból és lesznek egyszerűen túl elég kicsit {hasznos} információt szolgáltatni a versenyre, ilyen módra őszintén látják értelmét ennek a lebonyolításnak. Jövőre viszont bizonyosodni, hogy sokkal több sprintfutamos versenyhétvége valószínűleg lesz azon belül F1-ben.

A pénteki első gyakorlást Pérez nyerte, miközben a szombati második szabadedzést már Ocon húzta aktivál azon belül időmérőnel sokkal ideálisabb, száraz körülmények {között}. 

A Ferrarik közbeeső időben Interlagosban sem találják a tempót, {a második} szabadedzésen a középmezőny sűrűjében végeztek, amellett a sprintet továbbileg is egyszerűen azon belül ötödik és a tizedik rajthelyről várhatták.

Hoz vezet bizonyosodni {volt}, hogy a sprintfutam persze száraz körülémények {között} kerül megrendezésre, és a száraz pályás gumiké valószínűleg lesz a főszerep. Azon belül aszfalt hőmérséklete a futam kezedetére elérte a 35 fokot. A élmezőny a leglágyabb keverékekkel vágott neki a 24 körös sprintnek, {kivéve} Max Verstappent és Nicholas Latifit azok a közepesekre tették egészen lefelé a voksukat. Magnussen rajtjában nagy potenciál {volt} a nyájas keverékeken.

Könnyen el továbbileg is jött ide a dán, a te teljes mezőnyt faképnél hagyta. Verstappen a közepeseken fogott egyszerűen túl nagyszerű rajtot, azonban {a második} pozícióját megtartotta. Russell fontosan a címvédő nyomában {volt}. 

Verstappen közepes keverékei a harmadik körben már elkezdtek {működni}, olyannyira, hogy Magnussent rögtön meg továbbileg is előzte azon belül élen.

A negyedik körben Russell továbbileg is átlépte a Haas-t, ami után Sainz továbbileg is levadászta a dán pilótát, ilyen módra Magnussen a negyedik helyre csúszott újra. A hetedik körben Hamilton továbbileg is megérkezett, és megelőzte.

Félidőben Leclerc a tizedik helyről a nyolcadik helyig menetelt, ez az azonban {volt}  meggyőző hatékonyság a monacói pilótától,  csapattársa, Carlos Sainz ugyanis a harmadik helyen állt.

A 12. körben Russell támadási pozícióba került Verstapennel ellen, a lágyak hihetetlenül rendesen működtek a Mercedesen. A kétszeres holland világbajnok első helye veszélybe került, óriása csata folyt a két élmenő {között}, Russell mindig feszülés lent tartotta a hollandot, aki csak úgy pillanatban védekezésre kényszerült. A közepes keverékekkel a Red Bull eltaktikázta magát, egyértelmű, hogy a nyájas keverékek {voltak} a legalkalmasabbak a 24 körös interlagosi sprintre.

A 15. körben George Russell Max szélárnyékát lopva megelőzte a kétszeres világbajnokot, ezzel átvette a vezetést.

Lewis Hamilton továbbileg is vérszemet vásárolt, a 16. körben kezdődött támadni a harmadik helyen autózó Sainzot. A Mercedesek hihetetlenül rendesen működtek száraz körülmények {között} a nyájas keverékeken, hoz vezet biztató előjel a vasárnapi futamra továbbileg is.

Verstappen tempója egyedül elfogyott, a 19. körben Sainz továbbileg is megelőzte, amit továbbá a holland első szárnya továbbileg is megsínylett. Hamilton továbbileg is megérkezett a törött Red Bull-ra, és könnyedén átlépte. Verstappen ekkor már egyszerűen a negyedik helyen {volt}. Azon belül döntő körben Pérez csapatrádión kért továbbileg is a negyedik helyet magának, a törött Red Bull-ra hivatkozva. 

Azon belül idei első Mercedes győzelemre Interlagosig kellett várom. George Russell erőből nyerte a 24 körös interlagosi sprintfutamot, {a második} helyen Carlos Sainz, a harmadikon Lewis Hamilton futott aktivál. Verstappen futama a gumistratégián ment el.

A Brazil Nagydíj programja vasárnap magyar idő egyezõen a 19.00-kor rajtoló futammal zárul.

Ezt a cikket azon belül NapiÚj szakmai együttműködő partnere, azon belül egyForma készítette.

(Borítókép:  Chris Graythen / Getty Images)

Itt szerepel a tárgy érzékenysége van azért tartjuk erkölcsinek reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást azon belül Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában felfedezel.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!