NapiÚj – Sport – Óriási szenzáció: Magnussen nyerte a hektikus brazil időmérőt

Home / Single Blog

NapiÚj – Sporttevékenység – Monumentális szenzáció: Magnussen nyerte a hektikus brazil időmérőt

Azon belül döntő előtti fordulójához ért a 2022-es F1-es szezon, ezúttal Brazíliában vendégeskedik a mezőny. Ugyan a bajnoki címek már kiosztásra kerültek, ettől még elég kicsit probléma nyitott, illusztrációként van-e vagy sem ki az végez ami után Max Verstappen mögött azon belül bonyolult második, illetve harmadik helyén.

Sergio Pérez és Charles Leclerc párharcában mérsékelten előbbi együtt oldal valószínűleg így lesz a pszichológiai egy bónusz, hiszen a Red Bull azon belül utóbbi hetekben láthatóan a legjobb tempóra olyan helyzetben van, csak mint a Ferrari. Ennek bizonyítékot továbbileg is mint jog a mai első szabadedzés, amelyet Pérez megnyert, azonban monacói riválisa mindössze 4 ezredre {volt} tőle {a második} pozícióban. 

Ez az őszintén {izgalmas} időmérőt sejtetett, persze, pénteken – ugyanis a brazil versenyhétvégén idén utoljára sprintfutamos a lebonyolítás –, vagyis a hétvége nyitónapján egyben szabadedzés után haladás nélkül jött ide azon belül időmérő. Ez lehet a kvalifikáció megadta a szombati sprintfutam rajtsorrendjét, ami után annak a befutási sorrendje határozza megtalálod magad meg a vasárnapi főfutam rajtrácsát.

Q1

A pénteki kvalifikációra megérkezett azon belül eső, éppen ez az oka a köztes esőgumin gurultak ki az a versenyzők a pályára.  Verstappen 1.18.198-cal nyitott azon belül élen, a nyomában Fernando Alonsóval és Pérezzel, azonban záporoztak a köridők. Hamilton átvette a vezetést 147 ezreddel a hollandtól.

Ugyan {erősebb} esőt vártak, Pierre Gasly kimerészkedett a slick gumikon, a francia pedig szárnyalt, 1.17.626-tal azon belül élre állt azon belül egyszeres futamgyőztes. 

Tele {volt} a káosz, Leclercnek veszélyes gumikat hoztak ki az, a Ferrari nehezen olvasta a körülményeket. Nem lesz érkezett meg az óriási eső, ilyen módra egyre több többen váltottak száraz abroncsokra. Mindenkinek megbolondult, nem kellene lehet megérteni, hogy ki az jut tovább és ki az nem kellene. Megtalálod magad Latifi, Csou, Bottas, Cunoda és Schumacher ragadt a Q1-ben.

Q2

Száraz célon folytatódhatott azon belül időmérő edző, Lando Norris remekül mozgott a McLarennel, 1.11.571-es idejével pedig azon belül élen nyitott, Verstappen 99 ezreddel maradt el a brittől. Magnussen ez rendkívül ráérzett a brazil körülményekre, a dán a negyedik helyre jött ide jobbra a Haasszal.

Norrist Alonso váltotta nem kellene sokkal utóbb azon belül élen, a spanyol 1.11.394-es kört repesztett. A versenyzők ezt követően egyre több másra számoltak aktivál azon belül esőcseppekről a pálya számosban részein. Azon belül ígért zuhé megérkezett a pálya fölé, azonban még gyakran van tudtak fokozni a versenyzők. Megtalálod magad Albon, Gasly, Vettel, Ricciardo és Stroll esett ki az.

Q3

Továbbra továbbileg is félni lehet azon belül {erősebb} esőtől, Leclerc kivételével viszont minden ember a száraz gumikon tolta ki az. A monacói viszont veszélyes lóra tett, szenvedett azon belül intereken, jött ide továbbileg is a lila Pirellikért.  

Nyolc perccel azon belül edző befejezés korábban mint Russell van azért lendült a lila zászló, a brit a földágyban végezte. Azon belül élen ekkor Magnussen állt 1.11.674-el, és mivel azon belül eső erősödött, hatalmas szenzáció {volt} kialakulóban Interlagosban.  

Russell rátette a pályaszéli fehér vonalra a a legjobb hátsó kereket, azért {az autó} megbicsaklott, nem kellene {volt} esélye kikerülni a földágyból. Magnussen nem kellene {akarta} elhinni, hogy azon belül élen befog, mondták továbbileg is a csapatrádión, az is {ne} ünnepeljenek! Gyorsan újraindult a kvalifikáció, azon belül eső pedig következetesen kis intenzitással, azonban esett.

Pérez kijött letapogatni a pályát, azonban az Red Bull {eddig} nem kellene látott hatalmas vízfüggönyt húzott maga után. Kevin Magnussen ezzel megszerezte a sajátjuk maga és a Haas történetének első pole pozícióját. Kellett úgy hogy hozzá azon belül eső és a siker, azonban ezt a kört {akkor} továbbileg is neki kellett megcsinálnia. Elképesztő boldogságban úszott a yank munkaerő, és nem kellene egyszerűen azon belül eső van azért! Verstappen kezdődik ami után a dán eltekintve, miközben a harmadik rajtkocka a Mercedest a kavicságyba tévő Russellé fordult.

{A második} helyen végző Verstappen azon belül edző után azt nyilatkozta, hogy a nyolcas kanyarban hibázott, ezen előző az elsődleges rajthelye. Azonban látva a riválisok pozícióját, nem kellene lehettek elégedetlenek {a második} hellyel.

Russell következett, aki mosollyal azon belül arcán gratulált Magnussennek, miközben a sajátjuk produkcióját elemezve elfogadhatónak nevezte a harmadik rajthelyet a szombati sprintfutamra.

A történelmet szerző dánnal madarat lehet volna fogatni. A versenyző egyezõen a munkaerő a legjobbkor küldte ki az őt a pályára. Köszönetet mondott mind a istállónak, hogy megadták neki a lehetőséget azon belül F1-ben {azok} után, azt mikor már elköszönt a sorozattól (ha nem lett volna 12 hónap eleinte azon belül orosz–ukrán hadviselés, és ezt követően azon belül orosz sportolókat sújtó világszerte bojkott, {akkor} alighanem újra se terület a Haashoz, melyik esetleg Nyikita Mazepinnel vágott volna neki azon belül évadnak Mick Schumacher együtt oldal – a szerk. megjegyzése). Úgy fogalmazott, reggel még nem kellene gondolta volna, hogy pole-ba kerülhet egy kicsit. A sprintfutamra „hatalmas autót” ígért a riválisoknak.

A hétvége szombaton – magyar idő egyezõen – 16.25-től {a második} szabadedzéssel állandó, ami után 20.30-től a sprintfutam következik.

Ezt a cikket azon belül NapiÚj szakmai együttműködő partnere, azon belül egyForma készítette.

(Borítókép: Kevin  Magnussen. Fénykép: Bryn Lennon – Formula 1 / Getty Images)

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!