Fokhagymás citromital: gyógyítja az érfalak meszesedését.

Home / Single Blog

Citrom és fokhagyma – a természetes csodaszer

A kulcs az egészség és a megelőzés

A citrom és a fokhagyma egyenként is valóságos csodaszer, de ha együtt alkalmazzuk őket, akkor számos egészségügyi problémát előzhetünk meg, vagy éppen segíthetünk megszüntetni a fennállókat. Az érszűkületre, meszesedésre és izületi fájdalmakra csodálatos természetes gyógyírként is használhatjuk őket, és köszönhetően az antibiotikus, vitamindús és ásványi anyagokban gazdag összetevőiknek, a citrom és a fokhagyma együttesen számos előnyös hatással bír az emberi szervezetre.

A citrom és fokhagymaital készítése

Amennyiben szeretnénk kihasználni a citrom és fokhagyma jótékony hatásait, érdemes kipróbálni a következő – igen egyszerűen elkészíthető – gyógyító italt. Ahhoz, hogy a citromos fokhagymaitalhoz hozzávalókat megszerezzük, csak 30 gerezd nagyobb méretű, bio-fokhagymára, 5 db egész kezeletlen citromra és egy liter vízre lesz szükségünk.

Első lépésként tisztítsuk meg és aprítsuk fel a fokhagymagerezdeket, majd az alaposan megmosott citromot héjával együtt apróra vágjuk és mixerben összedaráljuk a fokhagymával. Ezután egy liter vizet felforralunk, majd a mixerben lévő, már összedarált masszához öntjük, összekeverjük és még melegen szitán átszűrjük.

Arra figyeljünk, hogy a fémmel ne érintkezzen és ha lecsöpögtettük, üvegbe öntve tegyük hűtőbe tárolni. Érdemes tudni, hogy a fokhagymás citromital fogyasztása kúraszerűen, 3 hétig ajánlott, utána tartsunk 8 nap szünetet, majd újabb 3 hétig fogyasszuk. Az eredmény már 2 hét után jelentkezik.

Tapasztalatok és figyelmeztetések

A fokhagymás citromitalról szóló tapasztalatok alapján az ital valóban működik és számos betegség megelőzésében és kezelésében segíthet. Az ital ízének függvényében ajánlott a napi egy kupica „likőr” főétkezés előtt vagy után fogyasztani. Egyes véralvadás-gátlók és vérnyomás-csökkentők lebontását azonban gátolja, ezért aki ilyen gyógyszert szed, csakis a kezelőorvosa hozzájárulásával fogyassza. 

Érdemes kipróbálni a citrom és fokhagyma jótékony hatását és javasolt naponta egy kupicával az italból fogyasztani. Az ital hatása már két hét után érezhető és az egészségünk megőrzésében nagymértékben hozzájárulhat.

Természetes megoldásként érdemes a citrom és fokhagyma hatóerejét kihasználni, mert így elkerülhetjük a mesterségesen előállított gyógyszerek szedését és az ezzel járó kockázatokat. A kulcs az egészség megőrzése és a megelőzés, amelyre nincs is jobb mód, mint a természet által kínált növények, mint például a citrom és a fokhagyma.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!