CENTROPIX KLOUD – BEMER Összehasonlítás

Home / Single Blog

Centropix Kloud versus BEMER

Hallott már a Centropix KLOUD-ról és a BEMER termékekről? Fedezze fel, miért a CENTROPIX KLOUD a jelenlegi legfejlettebb és ár/érték arányban a legjobb PEMF terápiás eszköz.

A Centropix Global AG KLOUD készüléke nem orvosi eszköz, hanem a wellness és fitnesz termékek kategóriáját erősíti. Az „elektromágneses mező” kifejezés már nem idegen szó sok irodában, kórházban és otthonban. Aktívan használják a különféle életkörülmények hatásainak ellensúlyozására. A „fiziológiai fizikai aktiválás” alacsony frekvenciájú, pulzáló elektromágneses terek segítségével történik. A felhasználók számos pozitív hatásról számoltak be, legjellemzőbbek: gyors javulás fizikai és szellemi teljesítőképességben, megerőltetés utáni felgyorsult regeneráció. Ezek a hatások a felhasználók életminőségének és életkedvének javulását eredményezték.

Dr. Kafka, a Bemer-jel megalkotója egy új és lényegesen fejlettebb jelet hozott létre, amely molekuláris aktiválást kínál! Ez az új jel az, amitől a Centropix KLOUD olyan hatékony.

contropix kloud and bemer

A CENTROPIX KLOUD+ PEMF terápiás matrac mára a világszerte elérhető legfejlettebb PEMF rendszer!

bemer matrac bemer bérlés bemer terápia bemer

A CENTROPIX KLOUD+ és BEMER harmadik generáció jelerőssége

  • CENTROPIX KLOUD+: .05 Hz – 20,000 Hz
  • Bemer harmadik generációs készülékei, BEMER Pro és BEMER Classic: 2 fő frekvencia- 10 Hz és 30 Hz. (más harmonikus frekvenciák egészen 1,200 hz -ig)

A CENTROPIX KLOUD+ és a Bemer Pro / Bemer Classic egyaránt a harmonikus tartományon belüli frekvenciákat használ. Tudományos kutatások kimutatták, hogy sejtjeink különböző frekvenciákkal rezonálnak. Ez azt jelzi, hogy a nagyobb harmonikus frekvenciát használó eszközök nagyobb terápiás hatást fejtenek ki az emberi testre. A Centropix Kloud kombinálja a piacon elérhető szinte minden biorezonancia frekvenciát és intenzitás spektrumot egyetlen, erőteljes eszközben. Segítségével minden hullámfrekvenciához hozzáférhet, amire a testének szüksége van.

contropix kloud alone

Kezelhetőség

A CENTROPIX KLOUD+ 5 teljesen különböző, előre beállított programot kínál, amelyek segítségével kiválaszthatja a használni kívánt optimális programot, majd kiválaszthatja 1-től 5-ig a megfelelő intenzitást.

Lovak számára mind a Cloud, mind a BEMER Horse set is hatékonyan alkalmazható. A Centropix Cloud választása esetén nem szükséges további termék vásárlása, ugyanaz a termék emberek és állatok, kutyák, macskák számára is megfelelő, így nem szükséges külön lovas szet vásárlása, kiegészítő termékként kapható külön lótakaró, amibe a Cloud matrac belehelyezhető. Ahogy már a BEMER Horse esetén megszoktuk, a Cloud terméknél is be van építve a vezérlőegység és az akkumulátor a matrac kezelőegységbe, így a Cloud esetében már az emberek, kutyák, cicák kezelése is történhet kábelek és külön vezérlőegység nélkül, sőt, a Centropix még ennél is tovább ment. A Cloud mobilalkalmazáson keresztül is vezérelhető.

contropix kloud pad

PEMF tekercsek- Microtesla teljesítménybővítés

Mind a Bemer, mind a Cloud teljesítményét mikroteslában mérik. A CENTROPIX KLOUD a Bemer matraccal ellentétben összecsukható, a mikrotesla tekercsek teljesítményének növelése érdekében. A Bemer matrac 6 tekercset tartalmaz, a KLOUD matrac 8-at. Ha összehajtjuk a Cloud matracot, akkor intenzív applikátorként is használhatjuk, így nem szükséges egyéb tartozék, például a Bemer Pro készüléknél megszokott sál (B.PAD) vagy korong (B.SOT) applikátorokhoz hasonló, külön kezelőegységek megvásárlása. Sok pénzt takaríthatunk meg azzal, hogy elegendő egyetlen termék, a Cloud Maxi megvásárlása, aminek összehajtásával magasabb intenzitás érhető el bizonyos testterületeken, így akár nettó 2408 EUR összegből megkaphatjuk a legmoderneb technológiát, szemben a BEMER Pro set nettó 3660 EUR listaárával szemben.

contropix kloud dog

A CENTROPIX KLOUD és a Bemer matrac egyaránt pulzáló elektromágneses mezőt (PEMF-terápia) bocsát ki a testbe. A két terápia lényegében hasonló, de a CENTROPIX KLOUD+ a harmonikus frekvenciák lényegesen magasabb tartományát is kínálja, amely sejt- és molekuláris szinten erősebben stimulálhatja a testet.

Konklúzió- A CENTROPIX KLOUD+ fejlett, könnyen használható, biztonságos és hatékony PEMF terápiás megoldást kínál megfizethető áron.

289 000 Ft
Bérlés:
30 000 Ft / 2 hét
45 000 Ft / 4 hét

479 000 Ft
Bérlés:
35 000 Ft / 2 hét
55 000 Ft / 4 hét

1 299 000 Ft
Bérlés:
70 000 Ft / 2 hét
110 000 Ft / 4 hét

Ajándékok minden vásárlás mellé! ​
Bizonytalan? Próbálja ki bemutatótermünkben!
1094 BP, Páva utca 15-17.

Bérlés kaució nélkül!
Vásárolna, de nem egy összegben? 0% THM – 10 hónap kamatmentes hitellel is elérhető!